Spor Ceketin Altına Hangi Spor Ayakkabı?

uygundur kardeşim uygun belki soranlar ve arkadaşlar haklıdır ama zaten konu darlığı var stede fırıl fırıl güzel konular arıyoruz .tuhafıma gıttı elbette yazılabılır sorulabılır ama bu kadarı olmaz gıbı geldı bana neyse kımsenın keyfını kacırmayalım hayırlı formlar dıyeyım sızlere

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
uygundur kardeşim uygun belki soranlar ve arkadaşlar haklıdır ama zaten konu darlığı var stede fırıl fırıl güzel konular arıyoruz .tuhafıma gıttı elbette yazılabılır sorulabılır ama bu kadarı olmaz gıbı geldı bana neyse kımsenın keyfını kacırmayalım hayırlı formlar dıyeyım sızlere

ben sizi ailemden gördüğüm için sizin tavsiyelerinize ve fikirlerinize saygı duyduğum için buraya konu açtım.Sizin düşünceleriniz ve fikirleriniz benim için önemli.

ben sizi ailemden gördüğüm için sizin tavsiyelerinize ve fikirlerinize saygı duyduğum için buraya konu açtım.Sizin düşünceleriniz ve fikirleriniz benim için önemli.

Kardeşim bizim içinde sen önemlisin ....bazen espriler hayatı kolaylaştırır...

ben adidas vespa veya puma ducati öneriyorum :) motosiklet kullanan birisine yakışır porsche design adidas ayakkabılarda var tabi... renk konusunda modellerden bakmak lazım

öncelikle sana tavsiye edeceklerimiz sana yakışacakmı oda var kilolu birine dar paça tavsiye edemeyeceğimiz gibi yaş ten boy kilo dersen ona göre birşeyler diyebilrim sen ilk önce bi bu tipe hangi ceket gider diye bi konu aç o zaman daha faydalı olacağını düşünüyorum :)

ok kardeşim ben 40 yaşında olduğum için herhalde yaşlanıyorum artık daha böyle ciddi konular arıyorum ama ben bunu ararken senın için bu daha ciddi bır konu olabıleceğini atlıyorum tabiii kusuruma bakma o zaman sana acıklama yapmalıyım
blazer ceket spor bır ceket sayılmaz ama bızler onun altına güzel bır kot içine sade gömlek yada tişhort gıyerek spor hale getırebılıyoruz oldukça da güzel yakışıyor zamanında cok gıydım .ama asla altına spor ayakkabı gıymedım .ince topuklu yada topuksuz sıyah ayakkabı tercıh ettım .fakat alacağın ceket ınce keten tarzı ise belkı olabılır ama ben yınede spor ayakkabı tercıhım olmazdı .

boy 1.81 kilo 75 beyaz tenliyim.

Hiç normal ayakkabı giymedim bu zamana kadar hep tercihim spor ayakkabının yanında oldu. Beyaz ceket içine beyaz yeşilli tshirt altına siyah pantoln ve 1.Sayfadaki ayakkabı.ben böyle düşünüyorum

Şimdi bak güzel kardeşim sana bir marka verecem..o MARKA MOTOSİKLET AYAKKABILARI ÜRETİYOR AMA.GÜZEL GERÇEKTEN İNCELE SEVERSİN.SHİFT MARKA
CRUISER KİM O AYAKKABIYI GİYİYOR MERAK EDİYORUM AÇIKCASI.

Pantolon olarak mikro dar kesim düşünuyorum :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar