elbette sitenın sahıbı değilim iki sonra iç çamaşırlarınızı da sorarsınız burda nasıl olsa konu dışı
sinan ben dagi giyiyorum uygunmudur.......
elbette sitenın sahıbı değilim iki sonra iç çamaşırlarınızı da sorarsınız burda nasıl olsa konu dışı
uygundur kardeşim uygun belki soranlar ve arkadaşlar haklıdır ama zaten konu darlığı var stede fırıl fırıl güzel konular arıyoruz .tuhafıma gıttı elbette yazılabılır sorulabılır ama bu kadarı olmaz gıbı geldı bana neyse kımsenın keyfını kacırmayalım hayırlı formlar dıyeyım sızlere
ben sizi ailemden gördüğüm için sizin tavsiyelerinize ve fikirlerinize saygı duyduğum için buraya konu açtım.Sizin düşünceleriniz ve fikirleriniz benim için önemli.
ok kardeşim ben 40 yaşında olduğum için herhalde yaşlanıyorum artık daha böyle ciddi konular arıyorum ama ben bunu ararken senın için bu daha ciddi bır konu olabıleceğini atlıyorum tabiii kusuruma bakma o zaman sana acıklama yapmalıyımben sizi ailemden gördüğüm için sizin tavsiyelerinize ve fikirlerinize saygı duyduğum için buraya konu açtım.Sizin düşünceleriniz ve fikirleriniz benim için önemli.
Şimdi bak güzel kardeşim sana bir marka verecem..o MARKA MOTOSİKLET AYAKKABILARI ÜRETİYOR AMA.GÜZEL GERÇEKTEN İNCELE SEVERSİN.SHİFT MARKA
CRUISER KİM O AYAKKABIYI GİYİYOR MERAK EDİYORUM AÇIKCASI.