Spor çantayı yan çanta olarak kullanmak

Olabilir tabi hatta forumdan bir arkadaş spor çantasından depo üstü çanta yapmıştı neden olmasın.

Olurda sürüşünuzu etkileyebilir bence, alsam şahsen içime sinmezdi bu çanta:( bence bi sekilde para biriktirin ucuz yollu olanlar felan var onlardanda olsa kendi işinin ehli olan bi canta yapin forveti defansa koymanin gereği yok:(

Sürüşü etkilemesinden kastınız sallanmasından veya aerodinamik olmamasından dolayı mı?

Normal topcase i bile yolda aklıma geldikçe elimle yokluyorum sağlam mı hala diye. Ben bunun gibi bir çözümle ruh hastası olabilirim ama sizde benim gibi huylar yoksa işi de sağlam yaparsanız neden olmasın.

Bu degilse bile daha sert dis yuzeyli bir canta olabilir bence. Bunun ince malzemesi yolda pacavraya donebilir sanki? Ama fikir cok iyi tebrikler.

Çok iyi düşünmüşsün kayış kemer ve plastik tokalardan alıp çantaya dikersen hem kullanışlı hemde motora bağlamanda kolay olur

Sırt çantasını motosikletin arkasına, artçının oturduğu yere koyup 3'ü bir arada satılan kancalı tip lastiklerle sıkıca bağlıyorum.

Kayışlarını, tokalarını falan kısalttığınızdan emin olun tabii, rüzgarda sallanmasın, tekere gelmesin vs...

Uzun yolda bir sorunla karşılaşmadım ...

Güzelce bağladıktan sonra, sorun yok ...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar