sözde "ermeni soykırımı" hakkında...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dostlarim,

Google'da "Armenian Genocide" (ermeni soykırımı) yazdigimizda ilk 100
sayfa tamamıyla uydurma ermeni iddialarını anlatan ermeni siteleridir.

Bunlarin tümü ermeni siteleridir!!!! Google'da bir konu sorulduğunda
siralama sitelerin hit orani (her gün girilme orani) ile önümüze
gelir.

Türkiye'nin tezini anlatan sitelerin google'de ilk sıralarda olmasının
tek yolu bu sitelere bol bol girerek hit oranını artırmaktan
geçmektedir. Dolayısı ile dünyadan herhangi birisi bu konuyu merak
ederek, google'da "Armenian Genocide" (ermeni soykırımı) yazıp
arattırdığında, ilk önüne bu site çıkacaktır. Böylece yanlış bilgilere
ulaşmadan doğru bilgileri öğrenecektir. Bizim yapmamız gereken, bizim
tezimizi anlatan sitelere her gun en az bir kere tiklamaktır..

Bunun en kolay yolu bu siteleri acilis sayfamiz yapmaktir. Lütfen
asagidaki siteyi acilis sayfaniz yapin.
http://www.ermenisorunu.gen.tr
Ulkenize destek vermek bu kadar kolay!!!! Hadi hemen Şimdi!!!

Bunun için internet sayfanızı açın ARAÇLAR dan , internet
seceneklerini tiklayin. Giris sayfasi yazan yerin altındaki adres
yerine asagidaki adresi yazin ya da buradan kopyalayıp oraya
yapistirin.

http://www.ermenisorunu.gen.tr

ve lutfen bu mail'i Türk dostu olan ve bizim tezimizi paylaşan herkese
gönderin. Ulkemiz icin bu kadarini yapabiliriz!!!! sanıyorum..

Hepinize selam ve sevgiler yolluyorum, tesekkur ediyorum.

*Professor Tevfik Dalgic*

*University of Texas-Dallas*
*School of Management*
*Richardson, 75083, Texas, USA*

SAYFAMIZ ASIRI YOGUNLUKTAN DOLAYI GECICI BIR SURE HIZMET VEREMEYECEKTIR. LUTFEN DAHA SONRA TEKRAR ZIYARET EDINIZ.
yazıyor.nasıl bir sayfa ki hizmet veremiyor.

demek sonuç alınmaya başlamış. insanlar rağbet ediyorlar siteye :p

Motosikleti
Mondial Virago 50i
Yoğunluğa hazırlıksız yakalandılar veya birileri saldırdı siteye, sonuç alınmaya başlanmış ''Armenian Genocide'' diye aratınca 7.sırada çıkıyor.

Google analitik bir arama motoru oldugu icin en cok hit alan site olmakla beraber kendine en cok link verilen sitede olmak onemlidir. Eger webmaster arkadaslarimiz bu siteye kendi sitelerinden link verirlerse. Dahada ust siralara cikmak icten bile degil.

Ayrica site icerigine ulasamadim konu ile ilgili bilgisi olan arkadaslarin makalelerini topladiklari Ermeni soykirimi diye birseyin olmadigini ve Osmanli daha da onemlisi Turk hosgorusunu anlatan ingilizce bi site ben de yapmak isterim. Konuyla ilgilenen elinde ingilizce makale olan arkedesler bana ulassin saglam bi serverda da yayinladik mi sorun ortadan kalkar.

Wikipedia ingilizce versiyonu bir okuyun.

http://en.wikipedia.org/wiki/Armenian_genocide

Bu arada soykırım (genocide) maddesindeki "Armenian genocide" bağlantılarının hepsini sildim. Bir ermeni farkedene kadar rahatız.

Düzenleme: Anında farkediyor adiler.
http://en.wikipedia.org/wiki/Genocide_denial
Vaktiniz oldukça buradan Turkey ile başlayan satırı silin.

Düzenleme 2: Wikipedia vandalism yüzünden beni blokladı. IP adresi değiştirip tekrar yapacağım.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Sayfa açılmıyor. Aşırı yüklenme var galiba.

Motosikleti
Mondial Virago 50i
O satırı sildim ve adresi anasayfa yapıp her bilgisayarı açtığımda gördükçe sileceğim. Teşekkürler kütük. :cat:

Bu silme işi güzelmiş.Az önce ben de gereğini yaptım.

Sık kullanılanlara da ekledim.

Benim fikrimce biraz kalabalık şekilde bu işle uğraşırsak hem daha etkili oluruz hem adamlar Ip tespit edip başa çıkmakta zorlanabilirler. Birbirimize arada hatırlatalım bu adresleri.E-Posta yoluyla herkese bildirelim.

Motosikleti
Mondial Virago 50i
Kesinlikle, organize olalım arkadaşlar 'aman be' cilikten sıyrılmamızın vakti çoktan geldi. Örneğin Oyak'a attığım eposta ve aldığım cevabı düzenleyip tüm kişi listeme gönderiyorum şu anda. :cat:

http://en.wikipedia.org/wiki/Genocide

Burada da hem yazı içinde hem de kaynakçada Ermenilerin yanlı iddiaları var, bhir el atalım; çünkü yine banlandım ben :cherry:

Oturduğumuz yerden boş boş konuşmaktansa hiç değilse internet üzerinden karşı-bilgilendirme kampanyası açalım, olmuyorsa onlarınkini bozalım.

Şimdi bakıyorum da bu tip konular,başlıklar maalesef hakettiği ilgiyi göremiyor forumumuzda.
Fakat çok da gerekli olmayan tabiri caizse içi boş bir konu oldumu çok daha fazla katılım gözlenebiliyor.
Ne yazık ki bizden istenen de bu şekilde tepkisiz,sessiz bir toplum olmamızdı.Korkarım başarılı da oldular.
Şurada yüzlerce kişiyiz.Ulaşabileceklerimizle birlikte onbinleri bulabiliriz.
Elimizden hiçbir şey gelmese Khutuck un bahsettiği şekilde vikipedia da bu işle uğraşabilir,adamları bezdirip ermeni yalanlarına daha az yer vermelerini belki sağlayabiliriz.
Bu sayfalarda "discussion" tartışma topikleri de var.Yabancı dil bilen bilgili arkadaşlar orada kendi tezlerimizi yazabilir,tartışmalara katılabilir.
En azından bunları yapamaz mıyız?

Motosikleti
Mondial Virago 50i
Neler yapabiliriz biraz çoğalsak, tepkisiz toplum olmak kaderimiz olmamalı, forum içindeki hassas arkadaşlarla bir 'haksızlıklara tepki grubu' oluşturabiliriz. Toplu halde hareket edebilen, organize olan ciddi bir topluluk. Ne dersiniz?

valla bıyıklı çok iyi bir düşünce deriz ama bize bir organizatör lazım.her türlü organizasyona varım ben...:rendeer:

arkadaşlar abile ablalar bu işi medya üstlenmeli:farao:
ama gözünü para bürümüş para uğruna benliğinden taviz veren itlere ne demeli
halkımız bilinçsiz hangi ürün fransız ingiliz bilmiyor

Motosikleti
Mondial Virago 50i
Aslında pek birşey değil şimdi bir konu açıp hassas arkadaşları çağırırız. Boykot konusunda, Ermeni soykırımı konusunda toplu tepki fikirleri olanlar diğer grup arkadaşlarını bilgilendirirler. Sadece bu tepkiler için özel bir eposta adresi kullanabiliriz.

Arkadaşlar!Tepkilerinizi lütfen internet kullanıcısı birçok Türk veya sahte Türk(forumları gezin anlarsınız ne demek istediğimi) gibi küfürle,küçük düşürücü bir dille değil de aydınlatıcı,bilgilendirici bir üslupta vermenizi rica ediyorum.İnternet propaganda savaşı hakkında epey bilgili bir dostunuz olarak söylüyorum;inanın ki çok daha başarılı oluruz.

Bu topiği niye kimse bana haber vermedi? Kimi döveyim ben şimdi?

wikipedia'yı düzenledim...

Although it is generally agreed that events comprising the Armenian [[Genocide]] did occur, the Turkish government and several international historians reject the label "genocide," and claim that the deaths among the Armenians were not a result of a state-sponsored plan of mass extermination, but of inter-ethnic strife, disease and [[famine]] during the turmoil of [[World War I]] in response to massacre done against Turkish people by Armenian.

Bu arada, biz de Wikipedia'ya niye Cezayir Soykırımı diye bir madde eklemiyoruz?

Forumdan Uzaklaştırıldı
ermeni soykırımında asıl taraf olması gereken kürtlerdir.bu adamlar hem anadoluda hem ermenistanda ve batı azerbaycan (karabağ)da türkten çok kürt kesmişlerdir. ama bugun kürtler düşmanımın düşmanı dostumdur mantığıyla yaklaştıkları için atalarını kesmiş ermenielre sampatiyle baktadırlar.herkes birbirini kesti ancak bizde katliamları genelde ermenistandan gelen rus askeri ermeniler yapmış, yerli ermenilerden de biraz destek görmüşlerdir.anadolu ermenileri kafkasyadan gelen cani ermeniler yüzünden yerlerinden yurtlarından oldular dersek çok da yanlış sayılmaz.

naapalım onlar da rahat dursalardı.

Motosikleti
Mondial Virago 50i
Bu arada, biz de Wikipedia'ya niye Cezayir Soykırımı diye bir madde eklemiyoruz?

Ekle, boykotu bile İngilizce yapıyorsun kendi ülkende, Türkçe bir forumda. Yabancı dili bu kadar seviyorsan, başarılısındır ben sana Türkçe kaynak bulurum çevirirsin İngilizceye.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar