ŞöYLe Bi DizLiK Mi ALSaM Diyorum ; İlgiliLer GöZ ATaR Mı ACeP ?

numunelik msin cako abii...

hiç yoktan iyi mi demişsin .. :mrgreen:

hiç yoktan iyidir ama üzerine biraz daha ekleyip daha kalitelisini alırsan daha iyidir... :bounce:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
çako paradan kacıp dandirigoz bişi alma canın daha önemli hem aldımı 1 defa alırsın uzun zaman kullanırsın..

sirkecide 15 ytl..ben aldım...son derece kaliteli...diz kapaklarını rüzgardan koruyo soğuk havalarda

cakalaz feyizoğlundaki skyco mafsallı dizliği ben 35ytl ye aldım burda biyerde tek kalmıştı , kadıköydede 40ytlye var masfallı skyco bence mafsallı al bunlar kullanışsız

yha cakalaz sen giresun da değil misin her taraf ya çamur ya çimen ne gerek var kaska dizliğe :mrgreen::p

ben kulalndım bunu üzerinden hava delikleri var soguk geciriyo soguyktan korumıycagının garantisini veririm =)
zandona bence dogru secim mafsallı istersende scyocomu öle bişi ikiside aynı fiyat, hem soguktanda korur

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
armode'a para verceğine o parayı depoya at canlı canlı daha iyi. :)

Ben aldım, gayet kullanışlı. Siteden İhsandiye bir üyemiz geçen günlerde 60 civarı bir hızla düştü, dizlikler üstten çatlamış ama işe yaramış yeterince.

hiç yoktan tabiki iyidir. Korumalık hakkında bilgisi olan daha iyisini, sağlamını tavsiye eder mutlaka.

benimkinden hacı bu.daha faydasını görmedim.sıcak tutuyo ama:p

Bende buna benzer Alpinestars'in Reflex model dizligi var, yine mafsalli degil. Sahsen ben mafsalsiz ve ince olmasini tercih ediyorum, cunku pantalonun icine takabiliyorum. Avantaji depoyu cizmiyor, pantalonun icinde oynamiyor, olmasi gereken yerde duruyor, arti robocop goruntusu vermiyor. Hava gecirmesi de iyi, yazin fazla terleme yapmiyor. Kisin soguktan yeterince koruyor.

632932149457396391YOUTH-REFLEX-KNEE-GUARD.jpg
s

Son düzenleme:
Yeterli bir dizlik bence. İnce olması sayesinde pantolon içine takılabiliyor. Ben memnunum.

Mersinmotor klübünde çoğumuzda bundan var. 80 km/h hızla motoru yatıran kardeşimizde dizlik görevini yapmıştı.Sadece dizkapağı kısmındaki plastik kısım rendelendi,kullanıcıda hasar yok. :cat:
Rüzgardan da korur katılıyorum. :wiinkk:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar