Son aylarda motosikletle ölümlü kazalarda inanılmaz artış var hemen hemen hepsi aşırı hız kaynaklı ne okut şu aletleri otokontrollü sürsek sevenlerimiz üzülmese ? Ben de adanalıyım arkadaşı tanımıyorum ama kaza yaptığı bölgede evim var biliyorum oraları köpek çok çıkıyor oralarda 50km s geçmiyorum bu sayede yüzlerce kaza atlatmışımdır lakin önüme çok köpek çıktı önüne atlıyorlar birde süratli olmadığım için hemen durup sakinleşince basıp gidiyorum
Yazık çok üzüldüm sevgilisine evlilik teklif etmiş birde ne acı Allah rahmet eylesin sabırlar versin ailesine sevenlerine
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:36 ----------
Ekipmansız imiş diyorlar birde
Yazık çok üzüldüm sevgilisine evlilik teklif etmiş birde ne acı Allah rahmet eylesin sabırlar versin ailesine sevenlerine
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:36 ----------
Aşırı hızlıymışarkadaşın sürüşünü bilmiyorum ama içimden bir ses ekipmasız ve trafiği tehlikeye atacak şekilde süren bir tip olabilir diyor.
allah rahmet eylesin.
Ekipmansız imiş diyorlar birde