sorumu kısa kesiyorum

motosiklete binmek için olmazsa olmazlar nelerdir?kask,mont vs. )sadece ihtiyaçlar lütfen

kask, mont, eldiven, dizlik, özel ayakkabı.. şimdilik aklıma gelenler..

F54

motosiklet olmadan ehliyetin ne önemi var once motosiklet :p:p

bu mantıkta olanlarda polisten köşe bucak kaçıyor tabi bmw den nasıl kaçar orası meçhul birgün şehir içinde çevirme var bi scooter da 2 kişi polis dur dedi durmadılar adam marşa bastı bindi 100 metre sonra enseledi çaktı cezayı onlar da ilk önce motosiklet almış :salut:

senı koruyabılecek ne varsa ıhtıyactır secım sana kalmış bu gun bunu burda sorman bıle hata takıl kafana gore

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bin Sür Ya Bi Kask Tak Yeter Ne Dizligi Ne Montu Abartıyorlar

özel bot yerine önünde arkasında çelik kaplama bi bot işinizi görebilir
kask olmazsa olmaz, eldiven bir sonraki aşama, dizlik, güzel bir mont (korumalı) olmazsa olmaz olmasada ağır baskı elementlerden.

ama asla ve asla çıplak bile binseniz kasksız kullanmayın, kol el uzuv kırılır, canlı kalırsınız, kafa ne yazikki ölümdür.. bilginize..

TmM o zMn sn oYle yAp!

Arkadaşım, 5-10 kişi tanır beni bu forumda.
Gayet sakin mülayim bi adamım.
Alt tarafı bir motosiklet için kimseye tartışmaya girmem.
Takmıyorsan takmıyorsun da.
Yaptığın yanlışı başkalarına empoze etmeye ne gerek var!

'motosiklet' cevabını bekliyordum
sağolunuz kask,mont,eldiven kafidir benim için

Geçenlerde arkadaşlarımla bunu konuştuk yine. Bakınız, trafikte normları trafik kuralları belirler. Trafik kurallarına göre motosiklet sürmek için ehliyet ve kask zorunludur. Yani olmazsa olmazlar ehliyet ve kasktır. Geri kalanlar ise tercih meselesidir. Öte yandan, en azından korumalı bir ceket, dizlik ve eldiven kullanmanızı şiddetle tavsiye ederim.

akıl,,fikir,,mantık,,önsezi,,soğukkanlılık,, apaçilik ve artistlik yapma ruhunun derinlerinde bi yerde oluşmasını önleyici düşünceler,,sabah çıktığında akşam eve dönmeni sabırsızlıkla bekleyen biri ya da birilerinin olduğunu düşündürücü şeyler falan...

Vücudunun neresini ne kadar sevdiğine bağlı.
"Motosiklete binmek için olmazsa olmaz" diye birşey yoktur motoru çıplak da kullanabilirsin.

olmazsa olmaz ehliyetle kask. kışsa eldiven. diğerleri olmadanda idare edersin bi süre

Kimse kusura bakmasın!!!! foruma üye olup da s.....b..ktan 5-6 cevap yazıp bilmişlik taslamana gerek yok:farao:
Önce imla kurallarını öğren sonra da mesajının başına "bence" yaz en azından:farao:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar