Sonunda oldu,çarptığım amca beni mahkemeye verdi ( sonuç ne olur )

Üzerinden uzun zaman geçmesine rağmen ,amcanın masraflarını motorun sigortasının karşılamasına rağmen,adamların bizi memnun et çağrısına cvp vermediğim için,kaza günü şikayetçi olmayan amca ,şimdi beni mahkemeye verdi ,kazada 8 de 6 haklıyımm bu mahkeme işime yararmı yoksa başım yanarmı ,hukukçu arkadaşlar bilgilendirirseniz sevinirim:rendeer:

Yahu adama bişiy de olmamıştı.. Derdi ne şimdi para koparmak mı??

Yahu adama bişiy de olmamıştı.. Derdi ne şimdi para koparmak mı??

bilmiyorumki,adamın oğlu adam bişey demiyodu,eniştesi ortalığı karıştırıyodu,heralde onun başının altından çıktı,iide yanıma geldiklerinde para vermedim,mahkeme yoluylamı verecem:)

edy

millet adam eziyor bişey olmuyor. en fazla para cezası verırler onuda zaten sigortan ödemiş .bence bir kuruş alamazlar belki sen dava etsen sen daha fazlasını alırsın. bence bişey olmaz için rahat olsun. suçun buyuk bölümü adamda.

haydaaaaa !!!! bu kadar olur ya... ..... ...... ! abi şimdi sitemizde çok sağlam hukukçular vardır inşallah... 8 de 6 haklı olduguna gore senın bı adamdan para alma ıhtımalın olursa super olur... şimdi yardım cagrına cvp gelecektir inş.

ya abı bole cıkarcı ınsanlara gıcık oluorum...yaslı veya gebc onemlı deıl....sen ınsanlık etmıssın carpınca durmussun haklısında ustelık ıste bole ınsanlar oldukca carpan ınsanlar herzaman kacar....nasıl bı ınsandır yahu bu adam ınsanlıga ınsanlıkla cvp vereceksın...kardes mahkemeden bısı cıkmaz ben sana solyım ıcını rahat tut....

benim bir arkadaşım aynı tür bir dava ile uğraşıyor şu an...
bir kaç ayda bir duruşması oluyor
arkadaşım 8-8 hatasız olduğu için içi rahat para taleplerini geri çeviriyor
genelde sağlık harcamaları adı altında tazminat davası açıyorlar
sende de öyle ise madem az da olsa kusurun var pazarlık et bir miktar tutuştur eline. yazılı beyanını al adamın dava etmeyeceğine harcamalarının tazmin edildiğine dair. Boş yere duruşmalarla avukatlarla uğraşma bence

Ayrıca benim kardeşimin trafik davası 3 yıldır sürüyor. ne olduğundan haberimiz yok, avukata verdik ilgileniyor. AMa orda iki araba kaza yapmıştı. senin konunla ilgili değil. sadece davaların ne kadar uzayabildiğini belirtmek işçin yazdım. özellikle 2 taraftada kusur varsa çözüm uzuyor.

benim bir arkadaşım aynı tür bir dava ile uğraşıyor şu an...
bir kaç ayda bir duruşması oluyor
arkadaşım 8-8 hatasız olduğu için içi rahat para taleplerini geri çeviriyor
genelde sağlık harcamaları adı altında tazminat davası açıyorlar
sende de öyle ise madem az da olsa kusurun var pazarlık et bir miktar tutuştur eline. yazılı beyanını al adamın dava etmeyeceğine harcamalarının tazmin edildiğine dair. Boş yere duruşmalarla avukatlarla uğraşma bence

Ayrıca benim kardeşimin trafik davası 3 yıldır sürüyor. ne olduğundan haberimiz yok, avukata verdik ilgileniyor. AMa orda iki araba kaza yapmıştı. senin konunla ilgili değil. sadece davaların ne kadar uzayabildiğini belirtmek işçin yazdım. özellikle 2 taraftada kusur varsa çözüm uzuyor.

Şimdi eski çalıştığım yerin avukatıyla görüştümm,diyoki sen onun masraflarının 8 de 2 sini karşılarsın oda senin masraflarının 8 de 6 sını karşılarr ,bu davalar genelde böyel sonuçlanıyomuşş,eğer dediği gibi olursa amca mahkemeye verdiğine pişman olur:)

avukat savaş abi vardı bizim bu sitede SavasKayan Bence ona sorMak Lazım... Çeşit bu insanlar yaw.. Sen Hayatta kaldıgına şükretmiyorsun gidip böyle işlerle uğraşıyorsun :mrgreen:

Şimdi eski çalıştığım yerin avukatıyla görüştümm,diyoki sen onun masraflarının 8 de 2 sini karşılarsın oda senin masraflarının 8 de 6 sını karşılarr ,bu davalar genelde böyel sonuçlanıyomuşş,eğer dediği gibi olursa amca mahkemeye verdiğine pişman olur:)

Bak o kendisi kaşınmış.Bi de olay anı alkollu oldugu zabıtlara geçmişti deme amcanın:silent:

kanka bence karşın dava aç derim.dediğin gibi 8 de 6 sen haklıysan hakım karsıya gecırır onları sıkma canını:cat:

adaşımiboşuna mahkeme koridorlarına düşecen..ve amca boşuna yargıyı meşgul edecek bişe çıkmaz bu davadan
bu günün sözü HEPİMİZ EFENDİ İSO'YUZ OLSUN

adaşımiboşuna mahkeme koridorlarına düşecen..ve amca boşuna yargıyı meşgul edecek bişe çıkmaz bu davadan
bu günün sözü HEPİMİZ EFENDİ İSO'YUZ OLSUN

hepimiz efendy_iso'yuz güzel slogan teşekkür ederim:rendeer:

hahah tuttum bak hemen imzalara yazalım hepimiz isoyuz :p

yazın canlarım yazınn ben sizler için varım beni siz var ettiniz ( bülent ersoy smileysi :cherry: )

Son düzenleme:
Hangi mahkemede dava açıldı abicim sana, hukuk mahkemesi mi, ceza mahkemesi mi?

millet adam eziyor bişey olmuyor. en fazla para cezası verırler onuda zaten sigortan ödemiş .bence bir kuruş alamazlar belki sen dava etsen sen daha fazlasını alırsın. bence bişey olmaz için rahat olsun. suçun buyuk bölümü adamda.
bende çok sıkılmıyorum ama yinede bozuldum bu konuya

ya abı bole cıkarcı ınsanlara gıcık oluorum...yaslı veya gebc onemlı deıl....sen ınsanlık etmıssın carpınca durmussun haklısında ustelık ıste bole ınsanlar oldukca carpan ınsanlar herzaman kacar....nasıl bı ınsandır yahu bu adam ınsanlıga ınsanlıkla cvp vereceksın...kardes mahkemeden bısı cıkmaz ben sana solyım ıcını rahat tut....
ya patron keşke çarpıp kaçsaydım diyorumm sinirlendiriyolar valla
avukat savaş abi vardı bizim bu sitede SavasKayan Bence ona sorMak Lazım... Çeşit bu insanlar yaw.. Sen Hayatta kaldıgına şükretmiyorsun gidip böyle işlerle uğraşıyorsun :mrgreen:
abi şükür hayatın temel taşı ama bilenee
kanka bence karşın dava aç derim.dediğin gibi 8 de 6 sen haklıysan hakım karsıya gecırır onları sıkma canını:cat:

abi merakla dava sonucunu bekliyorumm ,karşı dava işiyle uğraşacak kadar boşluğum yok bekleyelim görelim,hayırlısı şekerim

Hocam geçmiş olsun tekrardan...

Elemanlara durumu izah et. Haklı olduğunu anlat. Senelerce mahkemenin süreceğini ve sonuçta birşey çıkmayacağını söyle.
2 sene boyunca Avukat ve masraflara vereceğin parayı ver ellerine. Başından sav gitsinler.

Basit insanlarla uğraşmak zordur. Allah yardımcın olsun!

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar