Sonunda Hayallarim Gerçek Oldu

Çocukluğum dan beri hep motorsiklet kullanıcısı ve kendime ait bir motorsikletim olsun ister dururdum. Bu sevda beni yıllarca yaktı kavurdu. Okadar motorsikletleri severdim ki oyunlarda bile her zaman motorsiklet kullanırdım ilk tercihim bu araçtan yanaydı.

Hatta bekarken hayalim askerlik dönüşü ayrı bir eve çıkıp kendime bir motorsiklet alıp motorsikletimle Türkiye turu yapmaktı. Şöyle Akdeniz sahillerine gitmek doya doya gezmek, kendi kendime yaşamak isterdim.

Bu hayalim dünyanın en güzel kızını tanımamla suya düştü kendimi öyle kaptırmıştım ki askerlik dönüşü hemen düğünü yaptım :) Onu tanımadan önce yaş 30 dan aşşağı evlenmem kesinlikle diye büyük konuşurdum üstelik. Evlilik bir nebze çocukluk hayalimi ertelesede gerçekleşmemesine engel olamadı.

Motorsiklet sevdam sonunda son buldu. Forum kullanıcılarımızdan savaşkayan abimi forumdan tanımamla tekrar bir umut ışığı doğdu ve sonunda o umut ışığıda gerçekleşti.

Normal şartlarda bu yıl motorsikletimi alma ihtimalim yoktu ama eşimin desteği ve Savaş abinin yardımlarıyla bu yıl yeni motorsikletime kavuştum.

Aşağıda ilk göz ağrımın fotoları mevcut. Bu heyecanımı sizinle yaşamak istedim.
dsc00102smallzp5.jpg

dsc00103smallsd0.jpg

dsc00104smallpq6.jpg

dsc00105smallhb6.jpg

Bu dünya güzeli de benim kızım. Benden önce kaskı deniyor :)
dsc00106smallkb9.jpg

allah kaza bela vermeden ömrünün sonuna kadar sürdürmek nasip etsin, bu arada kızında gerçekten dünyalar güzeli(maşallah)... allah analı babalı ve babasının motosikletiyle büyütsün...

vayy hayirli olsun,kazasiz surusler..bizimde yazlik marmara ereglisinde,benimde hayalim turkiye turu idi ama evlendim benimkide suya dustu..simdiki hedefim kizim buyusun,anneme birakacam,hemen ardindan esimle turkiye turu..:)..kizin cok tatli ALLAH bagislasin..

Hadi bakalım :) Hayırlı olsun ; Bilirim ilk motor almanın verdiği mutluluğu :)

Kızınla ve esinle mutlu mes'ud ömür boyu kullanırsınız inşallah :)

Hayırlı uğurlu olsun.İlk motorla buluşmak ve de onu kullanmak cidden çok güzel bir duygu.Kazasız belasız günlerde kullanmanız dileklerimle...

hayırlı olsun

hayırlı olsun motorun Allah kazasız belasız sürüşler nasiop etsin ( ALLAH herkese versin :D )

Hayırlı uğurlu olsun, Allah kaza bela vermesin. Güle güle günlerde kullan. Allah nazardan saklasın kızın çok tatlıymış maşallah. Allah analı babalı büyütsün.

Adana İl Temsilcisi
ne güzel olmuş,hayalinize kavuşmuşsunuz.kazasız belasız kullanmanız dileklerimle.

Hayırlı olsun güzel motor :) Raodstar ile 125 KT'nin sinyal ve arka stopunun aynı olduğunu şu an farkettim. Bir ara sinyalleri daha iyisi ile değiştir, çabuk kırılıyor bunlar.

ARkadaşım Allah Kazası Belasız Kullanmak nasip Etsin... Dİkkatli Kullan aman :) TEkerin DÜz Bassın.. Kızında pek Şeker miş Allah bagıslasın onuda..

esp

Makına da tertemız maaşallah :) Allah aıle ve motor sevgısını bı ömür yüreğınden eksık etmez ınşallah :)

hayırlı olsun kazasız belasız kullanmanızı dilerim
kızınızda pek bi şirinmiş ya Allah analı babalı büyümesini nasip etsin

Hayırlı olsun.Savaşın motoru çok temizdir. Kendisi motorsuz nasıl durabilecek bakalım. :)

Arkadaşlar iyi dilekleriniz için çok teşekkürler.

Levsy sinyaller mondial sinyalı zaten. Orjinal sinyalleri çok küçük olduğu için Savaş abi bunlarla değiştirmiş.

Hayırlı olsun.Savaşın motoru çok temizdir. Kendisi motorsuz nasıl durabilecek bakalım. :)

Pek durabileceğini sanmıyorum bende :) BMW veya bir KTM alacak İnşaAllah oda. En yakın zamanda almasını diliyorum onunda.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar