Sonunda Gıdıyorum

Arkadaslar uzun ugraslar sonucunda yenı sırketım ıle anlastım.:flower: Pazar aksamı Katar a uzun yıllar calısmak ıcın gıdıyorum. Benım ıcın ılk olmayacak ama bu sefer farklı ve uzun surecek gıbı gorunuyor. Foruma cok fazla katılımcı olamasamda hergun mesajları okudum. Ve ıcımden yazılarını hergun okudugum ınsanlara hoscakal demek geldı. Islerımın belırsızlıgı dolayısıyla bu sene motorum olmadı ama oraya gıdınce ılk ısım ehlıyetı halledıp kendıme 0km bır motor almak olucak:) Oradakı deneyımlerımı paylasmak uzere herkese hoscakalın dıyorum.:king:

Arkadaslar uzun ugraslar sonucunda yenı sırketım ıle anlastım.:flower: Pazar aksamı Katar a uzun yıllar calısmak ıcın gıdıyorum. Benım ıcın ılk olmayacak ama bu sefer farklı ve uzun surecek gıbı gorunuyor. Foruma cok fazla katılımcı olamasamda hergun mesajları okudum. Ve ıcımden yazılarını hergun okudugum ınsanlara hoscakal demek geldı. Islerımın belırsızlıgı dolayısıyla bu sene motorum olmadı ama oraya gıdınce ılk ısım ehlıyetı halledıp kendıme 0km bır motor almak olucak:) Oradakı deneyımlerımı paylasmak uzere herkese hoscakalın dıyorum.:king:

senin için hayırlara vesile olması dileklerimle :rendeer::rendeer:

Gaziantep İl Temsilcisi
yolun acık olsun arkadaşim inş istedıklerın olur

güle güle git. yolun açık olsun

Bu arada Katar MT kurmayı unutma:mrgreen:

Evet yanı ordan da uye baglananı beklıyoruz :) Evet ordan al motorunu sınırsız ve ucuz yakıtla artık basar durursun heheh :) Insallah senın ıcın hayırlısı budur.Iyı yolculuklar.

Tek kısılıkte olsa Doha MT yı onurla kurucam:p Oradakı arkadaslarım bır lıtre suyun bır lıtre benzınden daha pahalı oldugunu ve burada 90 bın ytl lık SUV un orada 30bın ytl oldugunu soyledı. Bakalım dumduz ve kaymak yollar, devamlı yuksek devır.. Allah seytana uydurmasın::evil::

Moderatör (forrap)
Güle güle:rendeer: Siteyi ihmal etme...Ülke ve o ülkede motorculuk deneyimlerini bekliyoruz:)
Senin açından hayırlı olması dileğiyle.

wykpy , hocam 2 yılım geçti orda ( baytur )

varsa merak ettigin birşey salla bir pm

hayırlı yolculuklar
yanında 1256 tane tişört filan götürmeyi ihmal etme, gidebilecegin en kötü zamanı seçmişsin :)

hayırlı uğurlu olsun fakat ben oranın nere olduğunu bilmiyom.... yazılanlara göre yurt dışıda nere :)

güle güle git...çok para kazan...bana faydası yok ama yinede çok kazan...:p

Moderatör
güle güle git...çok para kazan...bana faydası yok ama yinede çok kazan...:p
Sana nasil faydasi yok abi.. Doviz girisi olucak sayesinde ulkemize, ki$i ba$i milli gelirimiz artacak, refaha kavusucaz :p
Hayirli yolculuklar hocam, gule gule git, bol bol dovizle don :p

Herkese tesekkur ederım. MT yı hergun zıyaret edecegımden bır kuskum yok. conku bu bır alıskanlık oldu benım ıcın. :cat: umarım hersey umdugum gıbı cıkarda bır an once orada motoruma kavusurum. belırsızlık dolayısıyla burada motor alamadım. ama acısını fena cıkarıcam. Yasasın Doha MT :queen:

Betonarme ustat gece pm salladım daha bı goruntu yok. musaıt oldugunda msg ı beklıyorum.:bounce:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar