Sonunda Bitii..(eskişehir-çeşme-kuşadası-marmaris-ölüdeniz)

herkese tekrar teşekkür ederim,, öğrenci olunca vakitte bol olmuştu..şimdi aynı turu yapmamın pek mümkünatı yok.. ama inanın sağa sola para harcamadım öğrenciyken,biriktirdim, hayallarimden bir tanesini yaptım.

ozganugur - umarım sende gerçekleştirirsin..tek başına çıkcan diye falan endişe etme,,inan belki gurup sürüşünden daha keyifli oluyor.ama bence bir yol arkadaşı lazım :) birde motosikletinin bakımlarını eksiksiz yap, masraftan kaçınma.. mükemmel anlar yaşayacaksın ya..çünkü oraların doğası,havası bambaşka...

Teşekkür ederim. Yol arkadaşımı şimdiden ayarladım bile :) Aksilik olmadığı taktirde bu yaz temmuz gibi gerçekleştireceğim. Bu arada senin yan çantalardan, motorumu aldıktan sonra temin edeceğim. :)

Teşekkür ederim. Yol arkadaşımı şimdiden ayarladım bile :) Aksilik olmadığı taktirde bu yaz temmuz gibi gerçekleştireceğim. Bu arada senin yan çantalardan, motorumu aldıktan sonra temin edeceğim. :)
hocam ben baktımda o heybelerden yokmuş bende onlardan almayı düşünüyodum ama tükenmiş sanırım :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:51 ----------

aklına koyduysan çekinme..vallahi inan benim aklımda yola çıkarken yolda kalırsam ne yaparım falan gibi sorular geçmedi hiç..çünkü motosikletim bakımlı ötesiydi..iridyum buji,ipone yağ,sıfır michelin lastikler...yani bu motora alınıp alınabilecek herşeyi aldım,yaptım..sizde lütfen böyle bir tura çıkarken motosikletiniz için masraftan kaçınmayın derim.
inan zorlayan sadece motosikletimin yokuşlardaki performansıydı.özellikle dönüşte korkuteli rampalarını bazen 30la çıktım :D ...oda, 90+50+30 = 170kg ile yola çıkmamdan kaynaklanıyor :) limitleri epey zorlamıştım.. ama inanın bunu benim cbf im için diyorum,,, motosikletimi sattım, alanda bana epey dua etti, biliyorum :D

Son olarak ben bu tura çıktım, şimdi çıkmak isteyenleri duyunca bile inanılmaz heyecanlanıyorum.. Benim izlediğim rota çok güzeldi, kesinlikle tavsiye ederim.
ben motoru sıfır aldım temiz kullanıyorum korkuteli rampalarını otomobille geçmiştim çok zorlanmamıştım ama cbf150 ile zorlanırmıyım onu da görcez bakalım :))bizim kilolarda 80+50+bizimkinin alcağı eşyalar olcak bakalım ama minimum ağırlık yapmayı düşünüyorum bu arada senin topcase küçük görünüyo ben shad40 almayı düşünüyorum bakarsın üstüne de bi çanta atarım diye düşünüyorum ne dersin ;) ?

çok güzel gezi olmuş imrendim. eşimi şurdan şuraya motorla götüremiyorum binmiyor bazen insan imreniyor eşi ve sevgilisi ile ne güzel dolaşıyor biz niye yapamıyoruz diye

vay çok güzel bir gezi olmuş biraz motorunu görünce yadırgadım ama olsun sorunsuzca bitmiş yormuştur illaki olsun fotolar çok güzel emegine sağlık

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:29 ----------

çok güzel gezi olmuş imrendim. eşimi şurdan şuraya motorla götüremiyorum binmiyor bazen insan imreniyor eşi ve sevgilisi ile ne güzel dolaşıyor biz niye yapamıyoruz diye
ben sana ne diyim benim hatunda arabanın direksiyonuna geçmez motor olunca ver geri giderken ben kullanim der:D senin adına üzüldüm

Tebrikler cbf 150 ve bir de artçınız var. O kadar yolu ben kendim olsam çekemem. Resimler bilhassa yemek resimleri süperdi. Görünce canım çekmedi desem yalan olur. Afyonumuzun gözlemesinden de tatmışsınız daha ne olsun.

hocam ben baktımda o heybelerden yokmuş bende onlardan almayı düşünüyodum ama tükenmiş sanırım :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:51 ----------

ben motoru sıfır aldım temiz kullanıyorum korkuteli rampalarını otomobille geçmiştim çok zorlanmamıştım ama cbf150 ile zorlanırmıyım onu da görcez bakalım :))bizim kilolarda 80+50+bizimkinin alcağı eşyalar olcak bakalım ama minimum ağırlık yapmayı düşünüyorum bu arada senin topcase küçük görünüyo ben shad40 almayı düşünüyorum bakarsın üstüne de bi çanta atarım diye düşünüyorum ne dersin ;) ?

shad40 benim top case den biraz daha büyüktür. benimki kappa 36 lt idi sanırım.. ama onun üstüne de bir çanta daha dersen, valla fazla gelir gibi düşünüyorum :) benim yan çantalarda bulabilirsen çok işine yarar.. depo üstü çantasıda alırsın..hatta şöyle diyeyim, benim depo üstü çanta da full face kaskı rahatlıkla alıyor, bende içime 1 Lt yedek yağ, zincir spreyi,deodorant, lastik tamir spreyi falan ne bulduysam koymuştum :) :)

Cesaretli, keyifli be başarılı bir gezi olduğu ortada. Resimlerde mükemmel. Paylaşım için teşekkürler.
Bu arda cbf lerde iyi prim yaptı.:)

sizi fethiye de gördüm desem inanmazsınız ama cbf ve yabancı plaka dikkatimi çekmişti :))

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Yorum yapmıştım daha önce...
Ama bayatlamış 10 günde bir hortlatılan gezi topiclerinden çok daha güzel bir gezi ...

10 kere de hortlatılsa aynı keyifle tekrar bakılır resimlerinize ..
Tekerinize sağlık....

Sn.Sezgin kardeşim; Tek kelimeyle BAYILDIM :rendeer::cat:
Bu tarzda nasipse bende hemen hemen aynı rota üzerinden İzmir çıkışlı düşünüyorum.Bendeki 250 cc Çinli Chopper motorumun performansı Hondanın Cbf 150 cc ne denk Kalite olarak. En büyük avantajım motorum rahat geniş ve çok kullanışlı.Lastik çaplarım büyük zaten lastiklerimi sıfır dublex yaptım eskileri şamreldi, pilot koltuğumun altına babamın köyde hediye ettiği halıdan örülme heybeler mükemmel ilave olarak arkaya büyük litre bir çanta ayarlıyacağım.Motorun orjinal yan çantaları alet edavat için yeterli.Tek sıkıntım ilk fırsatda ön farımı yeniliyeceğim ve H4 ampül taktıracağım ek olarakta 4 takım SİS farını sizinde yaptırdığınız MST den hallettikmi artık yola çıkmaya hazırız :))

Paylaşımınız için sonsuz teşekkürler.

osmanba - çok teşekkür ederim, aynen cbfler altın gibi olmuş :)

teknoali - hehe :) olabilir ya, keşke durdursaydın..

alp_tunay - çook teşekkür ederim,

amca35 - teşekkürler, motosikletine güveniyosan çinli minli farketmez, önemli olan iyi bakmak,, bende bu konuda psikopattım :) herşeyin en iyisini ve zamanı dolmadan veya bitmeden alıyordum :) yağmurlu günlerde bindiysem, garajda en az yarım saat heryerini yıkayıp temizliyodum, hatta arkadaşlarım bana ' ulan bide düzgün bi makinen olsa kimbilir ona nasıl bakıcan diyodu' :D hatta bazen öle abartıyodumki hatundan azar bile yiyodum (nerde kaldın diye) :D...sana da iyi yolculuklar dilerim, umarım iyi bir gezi olur...

emodog - teşekkür ederim.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
güzel bir gezi olmuş 10 numara 5 yıldız :):cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar