Sonunda Bitii..(eskişehir-çeşme-kuşadası-marmaris-ölüdeniz)

@ savaskayan - çok teşekkür ederim..

@ bilgaz - teşekkürler..çantalar geldimi? kullanmaya başladınmı? eğer gelmediyse inan verdiğin paraya deyicek. ikisi 50 tl ama inanılmaz kullanışlı..yanlız yan çantaların kuyruk grenajlarına temas eden yere bence bız bez falan koy..ben kullanmadığım bir uzun şortu serip, öyle çantaları koyuyorum..fotoğraflarda bellidir zaten. sis farlarıda, ankaralı bir hocadan aldım.. mesut korkmaz ismi.

@bkemer - herhangi bir reklamcıya gidersen aynısını yaptırabilirsin..biz burada toplu olarak yaptırdık..buradaki benim fotolardan birini gösterirsen aynısını bile yapabilirler rahatlıkla..

Valla özendim tebrik ederim ne güzel bir gezi olmuş. Darısı benim başıma :)

hocam vallahi imrendim şimdi.rota çok güzel(keşke çeşme otoyolundan bucaya sapsaydın,öğrenci evi imkanlarıyla misafir ederdim sizi :p ).tekerine sağlık,fotoğraflarla belgesel gibi olmuş.Nice kilometrelere :)

insan oğlu istedikten sonra yapamayacağı şey yokturr.. tebrikler. çok güzel bi gezi yapmışsınız.. bende 2 ay sonra istanbuldan yola çıkıp bodrum ölüdeniz kuşadası marmarise gitmeyi planlıyorum tvs apacheyle. siteden kendime yol arkadaşı bulabilirsem tabii :D tek motor sıkıcı olur diye düşünüyorum ben

sa kardeşim helal olsun kıskanmadım desem yalan olur çok güzel olmuş allah tekrarını nasip etsin cbf 600 ile amin ...

mükemmel gezi olmuş sele ayrıntıları ve yan çantalar mükemmel bizim gibi böyle bi geziyi planlayanlar için verebilceğin püf nokta varmı senin yola çıkarken aklına gelmeyen ve daha sonra zorlayan ?

mükemmel gezi olmuş sele ayrıntıları ve yan çantalar mükemmel bizim gibi böyle bi geziyi planlayanlar için verebilceğin püf nokta varmı senin yola çıkarken aklına gelmeyen ve daha sonra zorlayan ?

aklına koyduysan çekinme..vallahi inan benim aklımda yola çıkarken yolda kalırsam ne yaparım falan gibi sorular geçmedi hiç..çünkü motosikletim bakımlı ötesiydi..iridyum buji,ipone yağ,sıfır michelin lastikler...yani bu motora alınıp alınabilecek herşeyi aldım,yaptım..sizde lütfen böyle bir tura çıkarken motosikletiniz için masraftan kaçınmayın derim.
inan zorlayan sadece motosikletimin yokuşlardaki performansıydı.özellikle dönüşte korkuteli rampalarını bazen 30la çıktım :D ...oda, 90+50+30 = 170kg ile yola çıkmamdan kaynaklanıyor :) limitleri epey zorlamıştım.. ama inanın bunu benim cbf im için diyorum,,, motosikletimi sattım, alanda bana epey dua etti, biliyorum :D

Son olarak ben bu tura çıktım, şimdi çıkmak isteyenleri duyunca bile inanılmaz heyecanlanıyorum.. Benim izlediğim rota çok güzeldi, kesinlikle tavsiye ederim.

Mükemmel bir gezi yapmışsınız raporun ve resimler harika çok teşekkür ederim. Kazasız belasız dönmenize de ayrıca sevindim.

Gerçekten süper eğlenceli bir gezi olmuş cesaretinizden dolayı tebrik ederim. Bende düşünüyorumda böyle bir gezi bakalım kısmet hangi yaza :)

keşke vakit olsa da biz de yapabilsek :) gerçi şu an motor da yok ama neyse :) tebrikler :rendeer:

Yıllardır hayalim olan şeyi yapmışsınız. Tebrik ederim. İnanın okurken ve fotoğraflara bakarken gözlerim sulandı :) . Bende bir aya kadar cbf150 alıp yanımada çadırımı ve 600 tl para alıp yola çıkacağım. Antalyada öğrenciyim şuanda. Kafamda belirlediğim rota : Antalya-Kemer-olympos-kaş-ölüdeniz-marmaris-bodrum-kuşadası-Urla(görmek istediğim biryer)-izmir-ayvalık-çanakkale-bandırma(kapıdağ yarımadası) Bitiş ise istanbul. Umarım bu yaz bu hayalimi gerçekleştirebilirim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar