Sonunda Bitii..(eskişehir-çeşme-kuşadası-marmaris-ölüdeniz)

@enginer6 - teşekkür ederim.. bence çok rahat inebilirsin, sadece boş zaman ve biraz gaz lazım :)

@adanalı - teşekkür ederim, zaten bana uyan birtek mayıs ayı oluyor, bu dönemde de şansıma ölü sezon ve fiyatlar çok çok uygun oluyor :)

@Brs. - teşekkürler, daha önce kelebekler vadisinde kalmıştım ama çadırda :) bu sefer gidip-gelmek nasip oldu. birdaha gidersem tavsiyeni dikkate alırım:cat:

@abolgi - teşekkür ederim.

@bkemer - teşekkür ederim, çantalar gerçekten çok kullanışlıymış. ilk aldığımca bişey almaz gibi geliyordu ama inanın 2 çanta, 2 kişinin tatil için gerekli eşyalarının tümünü aldı (havlular,yedek ayakkabı falan da dahil).http://www.mototalonline.com/?urun-497-HEYBE-CANTA-SIDECASE.html linki bu..

Helal olsun birader. ikinizi de tebrik etmek lazım. 150lik motorla,artçıyla ve yalnız başına bu kadar yol her babayiğidin harcı değil valla, yaşa...

Vayy Vayy Vayy Hemm Maşşallah Diyorum Allah Mutlu Etsin Diyorumm Hemde Elinize Emeğinize Ayağınıza Sağlık = )) Harika Bir Gezi Olmuş .. Allah ım Sizi Nazarlardan Saklasın =)) Dilinizi Issırın =))

sezgin kardeşim yüreğinee,tekerine sağlık harika bir gezi olmuş imrenerek baktım.tebrik ediyorum ikinizide:cat:

@dose24 - çok teşekkür ederim.

@TvTech - :) amin, çok teşekkürler..

@biglebowski - çok teşekkür ederim, eğer motosikletin bakımları iyi ise, 150cc ile de gidilmiyecek yol yok ama gideceğin yere 5 saatte değil, 8 saatte varıyosun, tek olay bu :)

@kartal07 - teşekkür ederim

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hocam gezi mükemmel...o terk edilmiş köy olan kaya köy dü sanırım daha önceden görmüş gibiyim eski bir türk filminden bir sahne yi anımsattı muhtemelen orası.... ?

Tebrikler.
Gerçekten çok güzel bir gezi ve paylaşım oldu.
Eşime gösterdim, çok beğendi oda. HAtta yan çantaları çok tuttu :))
Nicelerini daha da güzel gezileri daha da güzel makinalarla yapabilmeniz dileğiyle.

Forumdan Uzaklaştırıldı
gerçekten harika bir gezi..Kutluyorum sizi..çok güzel bir tatil olmuş..:)

@bkemer - teşekkür ederim, çantalar gerçekten çok kullanışlıymış. ilk aldığımca bişey almaz gibi geliyordu ama inanın 2 çanta, 2 kişinin tatil için gerekli eşyalarının tümünü aldı (havlular,yedek ayakkabı falan da dahil).http://www.mototalonline.com/?urun-497-HEYBE-CANTA-SIDECASE.html linki bu..[/QUOTE]

çantalar hoşuma gitti ama benim motor kanuni caracal 200 bunun seleye uyarmı tereddüt ediyorum ,çantaları motora nasıl monte ediyorsun,sele kısmını enine ayarlama imkanı varmı
teşekkürler

güzel bir gezi cesmeye giderken yakınımdan geçmişşsiniz hatta otobandan gittyseniz 1km ötemde :D bende urlada oturuyorum :D

süper gezi ve paylaşım olmus elinize ayagınıza sağlık gaza geldim bende gidiyorum.:)

herkese tekrar teşekkür ederim.

@bkemer - hocam çantaların enine ayarı var, montesi falanda çok kolay oluyor. hiç sıkıntı çekmeden 1 dk bile sürmeden monte edersiniz..

Sizleri tebrik ederim, paylaştığınız için ayrıca teşekkür ederim

motordaki ve kaskdaki isim sticker ı nasıl yaptın ,bende istiyorum öyle birşey

Helal Olsun

Arkadaşım ikinizide kutluyorum. Gerçekten kolay değil ama başarmışsınız, çok da güzelolmuş. CBF150 ile neler yapılabileceğini göstermiş oldunuz. Yan çantalar benimde çok hoşuma gitti ve hemen verdiğin linke girerek bende satın aldım. Ayrıca sis lambalarınada bayıldım. Onları nerden aldın ve nasıl yanıyor.

Forumdan Uzaklaştırıldı
tebrikler,güzel gezi ve keyifli paylaşım olmuş

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar