Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
geçmiş olsun,
aynısı 10 gün önce benim başıma geldi, duştan çıkarken sol ayağım kaydı. ben burkulma ile atlattım ama 3 gün yürüyemedim. hala psikolojik olarak sol ayağımın üstüne basmaktan korkuyorum, seke seke yürüyorum
Evet haftaya alçı çıkıyor geçmişolsun dileklerini ileten tüm dostlarıma teşekkür ederim .Allah kimsenin başına vermesin .. ayakta dikiş olduğu için banyo çok zahmetli oluyor . ayağı çöp poşetine su sızdırmayacak şekilde sar zor valla ..ama belli bir süre sonra hemen hemen her şeye bi kısa yol bulunuyor. ilk yazımda dediğim gibi 3. hafta motora alçılı ayakla bindim . çok özlemişim inanın ilk defa kullanır zevki ile kullandım motorumu. koltuk değnekleriyle baya bi arkadaş olduk. sağlık sigortası saolsun son kuruşuna kadar tak diye ödedi . olmasa 5000 lik olmuştuk valla .. herkese tavsiye ederim bu sağlık sigortasını.. neyse işe döndük yine motor kullanmak çalışmak ne güzelmiş yaaa tatil çalışana güzel aylak aylak oturana zaten hep tatil ..