sonunda bi yerimizi kırdık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
geçmiş olsun... :rendeer: bu demek oluyor ki sen korumaları motor üstünde değilkende kullanacaksın :mrgreen: yoksa sonu kötü...

tekrar geçmiş olsun :wiinkk:

çok büyük geçmiş olsun allah beterinden saklasın acil şifalar dilerim :rendeer: ::stretche::igne::

çok geçmiş olsun abi..aynı hadise 1 ay once babamın başına geldi hele bu sıcaklarda hiç çekilmiyo..
Allah en kısa zamanda eski sahatine kavuştursunn..

geçmiş olsun,
aynısı 10 gün önce benim başıma geldi, duştan çıkarken sol ayağım kaydı. ben burkulma ile atlattım ama 3 gün yürüyemedim. hala psikolojik olarak sol ayağımın üstüne basmaktan korkuyorum, seke seke yürüyorum

ççookkk geçmiş olsunnn kardesss Allah Şifa versinnn Kendine Dİkkat et

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
barış geçmiş olsun sana şimdi bu mevsimfe yatmak zor gelir allah sana sabır versin.çabuk iyileşirsin inş.

Off, cok pisi pisine olmuş! Çok geçmiş olsun!

Demek motor değil duş tehlikeliymiş. Tamam bundan sonra yok :)
-turgut

geçmiş olsun.:rendeer:.......:rendeer:iyiki motorla kaza yapmamışsınız.başlığı görünce şaşırdımda.

:) trajikomik gerçekten..
motorla olmaması iyi olmuş, en azından maddi hasar yok :p

Barış abi çok geçmiş olsun. Allah beterinden saklasın. En kısa zamanda iyileşmen için dua ediyorum. Tekrar geçmiş olsun.

geçmiş olsun platin milatin gerektiğine üzüldüm; ciddi bişeye benziyor.
büyük geçmiş olsun

Süper Moderatör (BBRR)
Evet haftaya alçı çıkıyor geçmişolsun dileklerini ileten tüm dostlarıma teşekkür ederim .Allah kimsenin başına vermesin .. ayakta dikiş olduğu için banyo çok zahmetli oluyor . ayağı çöp poşetine su sızdırmayacak şekilde sar zor valla ..ama belli bir süre sonra hemen hemen her şeye bi kısa yol bulunuyor. ilk yazımda dediğim gibi 3. hafta motora alçılı ayakla bindim . çok özlemişim inanın ilk defa kullanır zevki ile kullandım motorumu. koltuk değnekleriyle baya bi arkadaş olduk. sağlık sigortası saolsun son kuruşuna kadar tak diye ödedi . olmasa 5000 lik olmuştuk valla .. herkese tavsiye ederim bu sağlık sigortasını.. neyse işe döndük yine motor kullanmak çalışmak ne güzelmiş yaaa tatil çalışana güzel aylak aylak oturana zaten hep tatil ..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar