Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Geçmiş olsun süpermoderatörüm:rendeer:.En kısa zamanda iyileşmeni dilerim.Bende merdivende bileğimi burkup yan bağları yırtınca kilo vermeye karar vermiştim.Bu vesileyle rejim falan yapabiliyoruz anlıycan:wiinkk:
Geçmiş Olsun Acil şifalar diliyorum burdaki kişileri yeni yeni tanıyorum ama bır kac gundur forumlarkadı yoklugu hissettim bilgine
:rendeer:
PS:ya bunun opucuk gondermeden cıcek verenı yokmutuhaf oluyorda
Abim çok geçmiş olsun bu kadar motosiklet kullanıpta banyoda düşüp bileğini kırman ironik olmuş gerçekten.Bence güvenlik için banyoya kadar motosikletle gidip banyodan çıkarken direk motosiklete atlaman bi çözüm olabilir.hem çabuk kurursun:cherry:
barışcım çok çok geçmiş olsun..başlığı okuyunca eyvahhhhhhhhh çektim ama allah-tan arkası iyi geldi..şimdi diyeceksin abi bunun neresi iyi diye..olsun en azından senin gibi motorla özdeşleşmiş birinin motorla kaza yapmamış olmasınada şükür...inşallah en kısa zamanda sağlığına kavuşursun gözlerinden öperim..herzaman kalbimiz seninle..:rendeer: