sonunda bi yerimizi kırdık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Moderatör (BBRR)
evet ayak açıda bileği kırdık. bi pilatin çivi ile sabitlediler. 3 gündür hastanedeydik bu gün taburcu olabildik.

zannetiğiniz gibi değil motorla olmadı :cherry:. sabah banyo yapıp terliği giymeden acele ile banyodan çıkarsanız en fazla koridora kadar gidebilirsiniz :cherry: ben o kadarda gidemedim ..:cherry:

Her şeyin hayırlısı.. kafayı gözü yarmadan bi bilekle işi halletik bu sefer :cherry:

6 hafta motor Yok ayak alçıda ..

Motosikleti
Honda Forza
Çok geçmiş olsun, motordan olmaması sevindirici :p

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Geçmiş Olsun Barış Abi :pale:

ALLAH Şifa Versin Ve Beterinden Korusun İnş :rendeer:

daha önce de söyledim abi, geçmiş olsun :) merak etme sizin oralar sıcak geriye kalan 46 hafta binersin motora :p

vayy abi üzdün bizi be...benimde sol ayak bileğim 10 yıl içinde 3 kez döndü...taşıyamıyoz bedeni baboş...düşme esnasıda basınc fazla gelince işte böyle oluyor....Allah şifa versin...

geçmiş olsun barış bey...allah daha beterinden saklasın...tam bir görünmez kaza olmuş sizinki...

Valla bugün aklıma geldin abi,nerelerde dedim, sana ulaşacaktım bende.. Allahtan daha önemli bişey değil, geçmiş olsun dikkat et kendine.. :wiinkk:

Abi Allah acil şifalar versin. Allah korusun ya basını falan vursaydın bir yere. Bunada şükürler olsun Rabbim bize bagıslamıs seni.

AGa geçmişş olsun :) ama motorla kırsaydın daha anlamlı oLurdu :mrgreen:

geçmiş olsun barış abi.acil şifalar. :rendeer: 6hafta+motosiklet+binememek=offfffff çok kötü :salut:

cık cık okadar dedim banyodan çıkarken pirelli lastiklerden şaşma.. ayrıca düşük devirlerde ilerle .... :p:queen:
Şasede hasar olmaması büyük şans. yat kalk dua ettt. :queen:

neyse geçmiş olsun umarım en kısa zamanda eski haline dönersin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar