Sonunda Aldımm!!!

güle güle kullan, kazasız sürüşler. yalnız o motosiklet çanakkale bayisinde zaten 2150 ytlden satılıyor..

madbatur
gri rengini alıyosun dimi diğerlerinden cacık olmaz

valla bayide bitek kırmızı rengi vardı adama sordum lacivert yokmu diye bunlar bitmeden getirmiyoruz dedi baktım 10 tane motor var bitecek gibi değil :p kırmızısını aldım ama kırmızısıda çok tatlı lacivert kadar olmasada :wiinkk::wiinkk:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
En güzel rengini almışsın..kırmızı en tatlı duranı şeker gibi.bende kırmızı aldım..hayrını tekrardan bi daha gör..

çok teşşekkürler arkadaslar
ahhh ah motorumu gittim gördüm bugun [[01 BB 159]] allah izin verirse yarın binmek nasip olacak... yorumlar için tekrar teşekkürler

Motosikleti
cb 125 f- nc 750x dct
hayırlı olsun,kazasız belasız güzel günlerde kullanman dileğiyle :cat:

Hayırlı olsun en iyi scooter'lardan birini aldın. Ben ikinci el aldım ve 6 aydır sabah akşam kullanıyorum en ufak bir sorun bile çıkarmadı. Yaz kış marşa basar basmaz çalıştı. Cygnus çok iyi bir scooter...Güle güle kullan...

Madbatur'un sesi soluğu çıkmıyor :queen:

hayırlı olsun

bu kampanya ne zamana kadar ben gittim sordum bayiye kampanya bitti dedi 2600 ytl dedi yok peşin alırsan 2300 ytl fiyat biçti

Madbatur'un sesi soluğu çıkmıyor :queen:

:D:D bu sabah almam gerekti ama trafikte sorun çıktı plakayı vemediler motorumu daha yeni aldım eve getirdim çok zevklii bir sürüşü var ataklık konusunda kardeşi bws'ye çekmiş :p yorumlarınız için çok teşekkürler arkadaşlar en yakın zamanda resimlerini siteye atacam :cat::cat:

madbatur,Tekrar hayırlı olsun :rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar