Sonunda Aldım

o kadar ısrar karar sonuç vermedi anlaşamadık babamla bu sabah honda bayiisine gidip abimin de cüzi bir miktar desteği ile 2014 cbr 250 r aldım babamın haberi yeni oldu verdiği tepki allah kaza bela vermesin oldu anneme ise uzun bir süre söylemeyi düşünmüyorum yazmamın nedeni hem sevincimi sizinle paylaşmak hemde mersinde beraber dolanacağım arkadaşlar var ise onlarla iletişim kurmak. Bir de kask işi hala halledemedim sharptan 1 yıldız almış kask kullanıyorum. Motorun resimlerini en kısa zamanda sizinle paylaşacağım büyük ihtimalle yarın :DDD

hayırlı olsun :) kazasız belasız, nice mutlu günlerde keyifli sürüşler yapman dileğiyle.

Bi de hakimiyet + yol eğitimi yapıştırırsan motorunun da hakkını verip motosiklet kullanmanın gerçek keyfine varırsın :wiinkk:
tabii üst baş kısmını da küçümsemeyip hızlıca toparla derim :) tekrar güle güle kullan

hayırlı olsun kazasız belasız yaş kaç

Yaş 17 teşekkürler

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:41 ----------

hayırlı olsun :) kazasız belasız, nice mutlu günlerde keyifli sürüşler yapman dileğiyle.

Bi de hakimiyet + yol eğitimi yapıştırırsan motorunun da hakkını verip motosiklet kullanmanın gerçek keyfine varırsın :wiinkk:
tabii üst baş kısmını da küçümsemeyip hızlıca toparla derim :) tekrar güle güle kullan

Hocam 2 yıldır ekipman diziyordum kaskım kötü oldu araştırmadan görünüşe göre almıştım 2 adet şimdi bakıyorum daha iyisine

Hayırlı olsun kazasız belasız sürün, ben olsam fuar zamanı + r25 varken almazdım asla ama tercih meselesi tabi :)

o kadar ısrar karar sonuç vermedi anlaşamadık babamla bu sabah honda bayiisine gidip abimin de cüzi bir miktar desteği ile 2014 cbr 250 r aldım babamın haberi yeni oldu verdiği tepki allah kaza bela vermesin oldu anneme ise uzun bir süre söylemeyi düşünmüyorum yazmamın nedeni hem sevincimi sizinle paylaşmak hemde mersinde beraber dolanacağım arkadaşlar var ise onlarla iletişim kurmak. Bir de kask işi hala halledemedim sharptan 1 yıldız almış kask kullanıyorum. Motorun resimlerini en kısa zamanda sizinle paylaşacağım büyük ihtimalle yarın :DDD

Hayırlı uğurlu olsun allah kaza bela vermesin.Ekipman ve eğitimede önem verirseniz iyi olur...

Saygılarımla...

Aslında araştırsaydım karşıma bir sürü seçenek çıkardı ama ya şimdi ya hiç diyip bir anlık gazla çıktık abimi arabaya bindirirken ne olduğunu anlamadı :DD Vitesli motor ve trafik tecrübem var ama mart ayındaki ehliyet sınavını geçtikten sonra çok rahatlicağımı düşünüyorum

Hayırlı uğurlu olsun, tez zamanda annenize bu durumu söylemenizi tavsiye ederim yarın bir gün Allah korusun başınıza bir şey gelir ve bunu anneniz o zaman öğrenirse durum çok daha kötü olacaktır.

Annenizi belki üzülür belki kırılır ama ne olursa olsun yolunuzdan vaz geçmeyin.

Hayırlı uğurlu olsun, tez zamanda annenize bu durumu söylemenizi tavsiye ederim yarın bir gün Allah korusun başınıza bir şey gelir ve bunu anneniz o zaman öğrenirse durum çok daha kötü olacaktır.

Annenizi belki üzülür belki kırılır ama ne olursa olsun yolunuzdan vaz geçmeyin.

Bilsem ki cıngar çıkarmayacak sevincime ortak olucak babamı kışkırtmayacak söylerim ama yapar biliyorum ehliyetimi aldıktan sonra söylemeyi düşünüyorum.

Hayırlı olsun. 250 de olsa gaza getirmesin alışana kadar motora kendine güvein gelene kadar. Allah kaza bela vermesin.

ben demiştim habersizce al çık karşılarına diye sende benim gibi yapmışsın helal :) annenden ölene kadar sakla aklın varsa :)

Hayırlı olsun.. Allah kaza bela vermesin. Tekerin hep düz bassın.. Aman kask işini ihmal etme :)

Hayırlı olsun. Aman dikkatli kullan yasin henüz çok genç bir anlık hevesle hayatını karartma. Niye böyle diyorsun ben çocuk muyum diyeceksin belki ama benim senin yaşında öğrencilerim oldu ve biliyorum az cok. Allah kaza bela da vermesin inşallah iyice öğrenmeden sakin trafiğe çıkma fazla da gazlama :)

ben demiştim habersizce al çık karşılarına diye sende benim gibi yapmışsın helal :) annenden ölene kadar sakla aklın varsa :)

Zaten o ilk konudaki mesajları okudum öyle yaptım daha motor elime geçmedi bu gün mersinde olağan üstü hava koşulları vardı 41 yıl sonra ilk defa kar yağdı ne alt yapı var ne başka bir şey hevesimi alamadım mecburen garajda durdu tüm gün yollar buzluydu her neyse artık nası bir gaza geldiysem gittim aldım :D

hayırlı olsun arkadaşım kazasız belasız bin kesinlikle kask kullan mersin tarafında herkesin kasksız kullandığını biliyorum sen canının kıymetini bil kaskını tak :mrgreen:

Daha ehliyet de yokmus, keske bekleseydin. Fuarda r25 bakardin, en olmadi 250sl. Bu saatten sonra gidip sifir cbr250 almak... Yazik olmus. İyi niyetle soyluyorum yanlis anlama.

Bence hiç de yazık olmamış, CBR250 gayet güzel bir motor. R25 neyse de SL250'ye kesinlikle tercih edilebilir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar