Sohbet havasında bir kaç soru

çok güzel bilgiler vermissiniz sağolun gerçekten iyi oldu. Yukarda gösterilen motor gerçekten çok hoşuma gitti çok mütevazi tam benlik gibi. çok havalı değil ama sevimli. Gözüme kestiriyorum. bunu sürebilirim. Sizinde de dediğiniz gibi ben araç ehliyeti almadan 5 6 saat özel ders aldım öyle sürdüm aracıda bilinçsiz bir insan değilim yani

önereceğim sukutır budur
Kymco Like 125 cc / 165 cc lik enjeksiyonlu olanı da var daha az yakar

dsc03003tgzy.jpg

netten daha detaylı resimlerine/bilgilere/kullanıcı yorumlarına bakabilirsin
ben 3700 e aldım

önereceğim sukutır budur
Kymco Like 125 cc / 165 cc lik enjeksiyonlu olanı da var daha az yakar

dsc03003tgzy.jpg

netten daha detaylı resimlerine/bilgilere/kullanıcı yorumlarına bakabilirsin
ben 3700 e aldım
buda güzelmiş ama tipi pek hoşuma gitmedi. uzun gibi geldi biraz. Hysung gt 250 baktım abi ben onun üzerinde durmam önce baya pişmem lazım çok havalı ama profluk ister o. Arkadaşın gösterdiği scooter hoşuma gitti ama kırmızı olan:)

buda güzelmiş ama tipi pek hoşuma gitmedi. uzun gibi geldi biraz. Hysung gt 250 baktım abi ben onun üzerinde durmam önce baya pişmem lazım çok havalı ama profluk ister o. Arkadaşın gösterdiği scooter hoşuma gitti ama kırmızı olan:)

ben mi hoşuna gitmedim ? :silent: uzun derken :queen::queen::cherry::mrgreen:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
adam adam gibi yazmiş adam gibi anlatmiş.ama d.bakırın bır ilçesinde yaşıyorum deyince, bazı arkadaşlar adamlıktan çıkıp iyice saçmalamışlar.
Ben insanların niyetini bukadar bozup,sırf adam d.bakırda yaşıyorum dediği için onun söyledikleri ile alay edip kendilerini bukadar küçük düşürmelerini anlamıyorum.
Ya adam d.bakırlıyım deseydi.!
Ayıp çok ayıp.

kesnilikle önce ehliyet ben 5 yıl ehliyetsiz makina kullandım bedelini çok ağır ödedim sizde aynı sorunu yaşamayın ehliyetinizi alın çıkın yola ne olursa olsun kaderde varsa deyin ama önce ehliyet yoksa kesinlikle çıkmayın

ben mi hoşuna gitmedim ? :silent: uzun derken :queen::queen::cherry::mrgreen:

sen değilde makina pek hoşuma gitmedi. Deniz kenarında sürülesi bi havası var:)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:54 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:49 ----------

adam adam gibi yazmiş adam gibi anlatmiş.ama d.bakırın bır ilçesinde yaşıyorum deyince, bazı arkadaşlar adamlıktan çıkıp iyice saçmalamışlar.
Ben insanların niyetini bukadar bozup,sırf adam d.bakırda yaşıyorum dediği için onun söyledikleri ile alay edip kendilerini bukadar küçük düşürmelerini anlamıyorum.
Ya adam d.bakırlıyım deseydi.!
Ayıp çok ayıp.

ben zaten askeri personelim ankaralıyım. Lakin Diyarbakırlıda olabilirdim. hiçte gocunmazdım. Düşünürsek bizzat ehliyet kontrolü yapan ve yol güvenliği sağlayan birisiyim. Yani sistemin tam olarak parçası sayılırm. Neyse diğer arkadaşlar telafi etmişler sağolsunlar uzatmayalım kapatalım gitsin:) saygılar

çok güzel bilgiler vermissiniz sağolun gerçekten iyi oldu. Yukarda gösterilen motor gerçekten çok hoşuma gitti çok mütevazi tam benlik gibi. çok havalı değil ama sevimli. Gözüme kestiriyorum. bunu sürebilirim. Sizinde de dediğiniz gibi ben araç ehliyeti almadan 5 6 saat özel ders aldım öyle sürdüm aracıda bilinçsiz bir insan değilim yani

O zaman Kanuni Ronny 150 ile güzel bir başlangıç yapabilirsin.
PICT2759copy.jpg

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
kymco agility 125
ben de bunu alamayı düşünyom.tavsiye ederim.
Arkadaşlarım kullanıyo,araştırdım da çok sağlam motor.
4-5 sene kullanan arkadaşlarım var.
Hepsi çok memnun,kırılma dökülme paslanma gibi şeyler olmuyo.bakımları dışında servise gitmiyolar.
Fiyatı da 3000 tl.sıfır km.
Pek bilinen bir motor değil ama,honda yamaha gibi sağlamdır.
Sahil kesimlerinde çok yaygındır.
Araştırın istersenz.

kullanım tarzınıza göre motor seçeneği değişir...
uzun yol yada şehir içi kullanım..
bunlarıda göz önüne alın...
scooter alacaksanız en önemlisi büyük çaplı lastiği olanlara yönelin..
viteslide kullanabilirim problem olmaz derseniz de YBR esd yada cbf 150 öneririm...
ikinci bir tavsiyem eliniz anahtar tutmuyorsa sürekli servise gidip gelecekseniz çin mallarından kesinlikle uzak durun...

kullanım tarzınıza göre motor seçeneği değişir...
uzun yol yada şehir içi kullanım..
bunlarıda göz önüne alın...
scooter alacaksanız en önemlisi büyük çaplı lastiği olanlara yönelin..
viteslide kullanabilirim problem olmaz derseniz de YBR esd yada cbf 150 öneririm...
ikinci bir tavsiyem eliniz anahtar tutmuyorsa sürekli servise gidip gelecekseniz çin mallarından kesinlikle uzak durun...

kullanım tarzı tam olarak hobi için. Yani ara sıra markete gitmek yada şöyle bi sürmek için alcam. Hevesim geçsin. Markete biraz uzağız mesela motorla gider gelirim. Onunla ilgilenirim. Yani kalabalık trafiğe çıkmam:) tam olarak kullanım amacım bu olcak. Ancak forum içinde gezindiğimde bir mod arkadaş eğer hiç binmediysen başlama sakın bırakamazsın demiş. Sevdiklerini kaybedersin motor üzerinde onun için hiç başlama demiş. Bir arkadaşda scooter alanlar hep neden vitesli almadık diye pişman oluyorlar demiş:) 3 gün sonra ankaraya gitcem bir motor kursu alcam hem hevesimi alırım hem kendimi test etmiş olurum. O zaman nasıl bişey alcamada karar veririm. viteslimi scootermi artık bakalım hayırlısı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar