şöför dediğin budur canııım

sponsor + erken başlangıç:wiinkk:
büyük bi kesimin aldıgı motor onun herşeyi oldugu için..
ona canı gibi baktıgı için pek bölyle şeylere kalkışmaz..
ama kendi adıma motor parçalandıktan sonra:p yeni bi motor devlet tarafından saglanacaksa en kralını yaparım

Son düzenleme:
o deilde girişde adam lastik yakıyo oraya bitdim ben kardeşim o lasdiği yakıcağına bana wersende ben kullansam enazından 2sene kullanırdık yaw yazık oldu lastiğe o kaç para bilionmu sen:mrgreen:

Osmaniye İl Temsilcisi
Paylaştığınız için teşekkerler, adrenalin dolu bir görüntü, helal olsun başka denilecek birşey yok.

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
o motoru bana verin ben de yaparım be aynı hareketlerii (klasik türk lafı)

bakıyorum da sitede Türk çok :mrgreen: , sorsan birçoğu yapabilir burdaki arkadaşların.
"bekara karı boşamak kolay" lafını boşa dememiş atalarımız.
bu sitede bu tür hareketler yapabilen veya yapabilecek kişi sayısı bir elin parmaklarından fazla değil.
adamlar kabiliyetli kardeşim, basit işler değil bunlar. bize de helal olsun demek düşer.

hehe acaba bu kadar ıyı olabılmek ıcın kac tane motor dagıttılar ve yaralandılar bene en az 5 6 kırık vardır bunlarda bı tanesıde kesın kafasında

ülen ben düz yolda süremiyom adamlar altından giriyo üstünden çıkıyo be uyuz oldum:pr:

ddh

Ben şahsen yapmayı istemem bu hareketleri bunları ki tamamen akrobasi
bu hareketleri yapıncaya kadar çok kolu bacağı kırılır adamın canıma kıyamam ben

yaptıkları harekete bak bide o olmayan kafaya kask takmışlar güvenliğide elden bırakmıyorlar helal olsun adamlara

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar