Slms arkadaşlar ben geldim..... LazKopatm ülleeyyynn..

slm dostlar.. mersinden 18 yıllık 1 adet barbaros... Andolu lisesi son sınıf bilgisyr öğrencisiyim.. en büyük hobim zorlu yollarda motosikletimle yol almak.. bende hemen hemen her motorcu gibi macera tutkunuyum.. herkese meraba.. :cat: :cat: :cat: :queen:

Motosikleti
cb 125 f- nc 750x dct
bu ne giriş yaa.başlığı görünce:queen:
hoşgeldin:rendeer:

hoşgeldin hemşerim, toprağım... doğru yerdesin...:)
ülen hemşerim dedik amma lazkopatım diyorsun ya neyse, mersindeysen topraksın işte...

Motorun anavatanına hoşgeldin dostum. :p Çinliler vatanı ele geçirdi ama neyse... :p

hosgeldın lazkopat senın adında bıde forumtr de bırı vardı aklımda kalmıs.ayrıca bende mersındeyım....ama su yazını anlaamadım (mersinden 18 yıllık 1 adet barbaros... Andolu lisesi son sınıf bilgisyr öğrencisiyim)

welcome dostum.. artık sende motosiklet.net dostlarındansın.. :cat:

okan4037' Alıntı:
hosgeldın lazkopat senın adında bıde forumtr de bırı vardı aklımda kalmıs.ayrıca bende mersındeyım....ama su yazını anlaamadım (mersinden 18 yıllık 1 adet barbaros... Andolu lisesi son sınıf bilgisyr öğrencisiyim)

hoca bunda anlaşılmayacak bişey yokki.. kendisini tanıtmış kısaca.. 18 yaşında olduğunu ve nerede okuduğunu yazmış vatandaş.. :queen:

PcKopatGhostRider' Alıntı:
welcome dostum.. artık sende motosiklet.net dostlarındansın.. :cat:

hoca bunda anlaşılmayacak bişey yokki.. kendisini tanıtmış kısaca.. 18 yaşında olduğunu ve nerede okuduğunu yazmış vatandaş.. :queen:

Öncelikle hoşgeldin...Bu lafları (18 yıllık,1 Adet) lafını Alem Fm de zeki die bi dj var o söylüyor..Ordan esinlenmiş sanırım :queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar