slm

Herkeze slmlar ; adım fatih , bi motosiklet Sever olarak aranızdayım ; henüz bi motorum yok ama yaza doğru bi caracal düşünüyorum ; gecen yıl hussar ım vardı pert oldu(Tırın altında) ; herkeze kazasız sürüşler dilerim.

hoşgeldin hocam ama dikkat tıra bişi olmadı dimi :p soğuk espiri sıcak bi karşılama Allah kazasız belasız sürüşler versin hepimize...

valla hussar sağlamdı ben ztn kaçtım ama tır taklı attı asıl zarar tırdaydı..:)
Teşekkürler amin cümlemize..

szr

Herkeze slmlar ; adım fatih , bi motosiklet Sever olarak aranızdayım ; henüz bi motorum yok ama yaza doğru bi caracal düşünüyorum ; gecen yıl hussar ım vardı pert oldu(Tırın altında) ; herkeze kazasız sürüşler dilerim.

Fatih hoşgeldin::tutkuy::::haapppy:::biggrinn:thumleft:::alkiis:::) ; Allah daha büyük kazalardan korusun hepimizi ; umarım istediğin motoru en kısa sürede alırsın ; Burada Caracalcı arkadaşlar var onlarla fikir alışverişi yaparsın ; tekrar hoşgeldin:cat:

aramıza hoş geldin:rendeer:
istediğin motoruda kısa zamanda alırsın umarım:)

hosgeldın umarım ıstedıgın motoru alıp tırın altında dııl yollarda kullanırsın ıyı vakıt gecırmen dılegıyle

aramıza hoşgeldin.kaza için geçmiş olsun.bu arada 1 saat önce falan arkadaşın caracal'ını kullandım.gerçekten güzel motor.rahat,seri birde jantlar çok hoşuma gitti.

valla inşallah bende en kısa zamanda alır bi denerim teşekkürler..cvbn için bedejantları çok beğeniyorum bu arada..

hoşgeldin,tırı bile devirdiysen daha seni kimse deviremez:rendeer:

hoş geldin kardeş allah kıimseye kaza bela vermsin umarım en kısa zamanda motor alırsın allah gönlune gore versın ...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hoşgelmişsen kardeş!!!!!!!!!!!!!!!!

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar