Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Herkeze slmlar ; adım fatih , bi motosiklet Sever olarak aranızdayım ; henüz bi motorum yok ama yaza doğru bi caracal düşünüyorum ; gecen yıl hussar ım vardı pert oldu(Tırın altında) ; herkeze kazasız sürüşler dilerim.
Herkeze slmlar ; adım fatih , bi motosiklet Sever olarak aranızdayım ; henüz bi motorum yok ama yaza doğru bi caracal düşünüyorum ; gecen yıl hussar ım vardı pert oldu(Tırın altında) ; herkeze kazasız sürüşler dilerim.
Fatih hoşgeldin::tutkuy::::haapppy:::biggrinn:thumleft:::alkiis:: ; Allah daha büyük kazalardan korusun hepimizi ; umarım istediğin motoru en kısa sürede alırsın ; Burada Caracalcı arkadaşlar var onlarla fikir alışverişi yaparsın ; tekrar hoşgeldin:cat:
aramıza hoşgeldin.kaza için geçmiş olsun.bu arada 1 saat önce falan arkadaşın caracal'ını kullandım.gerçekten güzel motor.rahat,seri birde jantlar çok hoşuma gitti.