Skygo Cruiser Almayı düşünüyorum ?

seko seninde dediğin gibi aldım 2ay kadar oldu daha rodajı bitmedi malum havalar pek iyi gitmiyor ama ortalama 4.7-4.4 lt yakıyor şu an ama bana kalırsa 4 ün altına düşmez ki çok zor babamda kymco 110 luk var oda 3 lt yakıyor yani 2,4 lt hayal gibi görünüyor

arkadaşlar motorun rodajı bitipte motoru biraz sıkıştıran varmı 6000 devirden sonra 3 ve 4. viteslerde tam gaz da sanki tutukluk yapıyor motor biraz kasıyor kendini bana yardımcı olurmusunuz bujileri ngk cr7hvx ile değiştirmiştin ondanmı yapar yoksa karburotör ayarındanmıdır karışım ayarımı bozuktur

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
seko seninde dediğin gibi aldım 2ay kadar oldu daha rodajı bitmedi malum havalar pek iyi gitmiyor ama ortalama 4.7-4.4 lt yakıyor şu an ama bana kalırsa 4 ün altına düşmez ki çok zor babamda kymco 110 luk var oda 3 lt yakıyor yani 2,4 lt hayal gibi görünüyor

250 cc lik bir motorun 4 litreden fazla yakması normalde sadece yoğun trafik ve
artçılı sürüşle olur kanaatindeyim.

skygo 250

Arkadaşlar konu üzerinden oldukça zamn geçmiş ama ben yine de bu motor konusunda tecrübeli biri olarak almak isteyen arkadaşlara yardımcı olmak isterim.Bu kampanyayı yakalyarak oldukça uygun bir fiyata Çetmen İstanbul dan direk telefonla Bursa ya getirdim.Tabii bana Bursa da servis olduğunu söylediler.Daha çalıştıramadan 3 sigorta yaktım.Motor çalışmadı.En son kavga dövüş siz servise götürün biz parasını öderiz dedi Çetmen.Neyse bir servis aldı motoru kısmen hayata döndürdü bana teslim etti.Ne yaptığı konusunda , 3 gün içinde unuttuğunu söyledi(not:Bursa daki arkadaşlar Millenium Mustafa dan uzak dursun.120 ytl yi fatura ettim Çetmen e utandım ne yapmış o kadar sorusuna cevap verememekten)Motorun her şeyi dökülüyor.Fabrika ortamında bulunduğumdan bir çok şeyi ücretsiz hallettim.Ona rağmen bi ton masraf yaptım.Elcik düştü, ayna düştü):) Daha sayamayacağım tonlarca şey.
Yakıt tüketimi litre hesabı yapmadım ama 3 kere depo fulleyip hesapladım.13,1-13,3 ykr arası yakıyor(bu da az bi rakam değil)
Sözün özü ucuz etin yahnisi bu kadar olur, ama bugünkü fiyatlardan bu motoru almak yerine daha az problemli servisi yaygın bi çinli almak daha cazip gibi geliyor bana.

bendede bu motordan var sadece ismi skygo deılde salcano aynı motrun truva ve bı model daha vardı ısmı gelmedı aklıma ondada var

bazı arkadaslar cok tıtresım falan olur demıs ama aşırı bı tıtresım yok

bir cruiser istiyor ve 3000-3500 ytl ımkanınız varsa alınabılecek bir motor bence ben pişman deilim motorumu sevıyorum :D

Bnde bu motoru iice arastırdım ama servis yonunden tavsiye eden hiçkimse gormedim bnden demesi.......

dostum paran o kadarsa birşey diyemem ama bence düşünme. varsa daha fazla nakidin regal raptor veya keeway al bence

Valla Arkadaşlar Bende 4 Ay önce Aldım Başlarda Benim De Sorunlarım Oldu Servis Konusu Doğru Servis Yok Denecek Kadar Az Ama Diğer Marka Servislerde Olandada Durum Aynı Ya Parça Yok Oluyor Ya Uydur Kaydır Bişeyler Oluyor Sürekli Size Ittirmeye çalışıyorlar.kıssadan Hisse Ben Orası Burası Derken Motoru Iyice çözdüm Sözgelimi Arka Tekeri 20 Dak Içinde Komple Söküp Takabiliyorum:)
Yani Motor Aslında Fena Değil Tabiki Sorunları Oluyor Tam Anlamıyla Keyif Verir Hale Getirene Kadar 4 Ayımı Aldı.lastikler Değişti,sis Taktım,siperlik Değişti Arka Dişli Yaptırdım,turuncu Olan Yerleri Siyah Yaptım Vs.vs.tabi Maddi Anlamda Biraz Külfetli Oluyor Ama Servis Olmamasından ötürü Herşeyiyle Ben Ilgilendiğim Için Işçilik 0 Ytl Oda Bi Artısı Sayılır (mecburen)ama Zaten Motorculuk Sadece Motora BiniP Gitmek Değil, Motoru Tanımak Beceri Ve Bilgisi Elverdiği Olçüde Ilgilenmek Değilmidir Illa Japon Yada çin çon Diye Ayrım Yapmamak Gerek Diğe Düşünüyorum.nasılsa Ucuza Aldım DiyiP Gitti Yere Kadar ,Yada Kullandığımız Motorların Limitlerini Aşarsak Ne Olursa Olsun Bizi Biyerde Yarı Yolda Bırakır
Kazasız Sürüşler Dileği Ile

Son düzenleme:
bendede bu motorun aynısı ama markası yukı olanı var ben 20000 e dayandım bugüne kadar bir kez zincir ( oda bir zahmet değişsin artık),arka fren balata ,ve km teli değişti kmde 105.000 yakıyor ve bu kmnin 3/2si şehir dışında gezerek yapıldı yorum size kalmış!!
bir gerçek varki bu iş şans ve bakım işi oda bir gerçek ...

Merhabalar
bende Skygo 250 var 5 aydır kullanıyorum
100 km.de 2,5-3 litre yakıyor inanılmaz ekonomik
ama 90 dan sonra inanılmaz titreşim yapıyor uzun yolda feci yorucu oluyor
tam bir şehir içi motoru ama yinede ilk motorum ve çookkk seviyorumm.

Sswomen Merhaba Gerçekten 2,5-3 Lt Mi Yakıyor Motor Km Kaçta Ben Neler Yaptım Uzun Yol Falan O Kadar Hiç Düşmedi Mesela Yedeğe Geçtiğinde Km Kaçta Oluyor Benim 300km De Yedeğe Geçiyor Yani 100km De 3,9lt Yapıyor şaşırdım Doğrusu Varsa Diğer Arkadaşlarında Firkirlerini Almak Isterim(arka Dişliyi Ben Küçülttüm Titreşim Nisbetten Fark Etti şimdi En Azından 90 Km Titremedem Gidiyorum

stubborn; bir gerçek varki bu iş şans ve bakım işi oda bir gerçek ...

evet dostum lafına katılıyorum ... :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar