skygo 250
Arkadaşlar konu üzerinden oldukça zamn geçmiş ama ben yine de bu motor konusunda tecrübeli biri olarak almak isteyen arkadaşlara yardımcı olmak isterim.Bu kampanyayı yakalyarak oldukça uygun bir fiyata Çetmen İstanbul dan direk telefonla Bursa ya getirdim.Tabii bana Bursa da servis olduğunu söylediler.Daha çalıştıramadan 3 sigorta yaktım.Motor çalışmadı.En son kavga dövüş siz servise götürün biz parasını öderiz dedi Çetmen.Neyse bir servis aldı motoru kısmen hayata döndürdü bana teslim etti.Ne yaptığı konusunda , 3 gün içinde unuttuğunu söyledi(not:Bursa daki arkadaşlar Millenium Mustafa dan uzak dursun.120 ytl yi fatura ettim Çetmen e utandım ne yapmış o kadar sorusuna cevap verememekten)Motorun her şeyi dökülüyor.Fabrika ortamında bulunduğumdan bir çok şeyi ücretsiz hallettim.Ona rağmen bi ton masraf yaptım.Elcik düştü, ayna düştü)

Daha sayamayacağım tonlarca şey.
Yakıt tüketimi litre hesabı yapmadım ama 3 kere depo fulleyip hesapladım.13,1-13,3 ykr arası yakıyor(bu da az bi rakam değil)
Sözün özü ucuz etin yahnisi bu kadar olur, ama bugünkü fiyatlardan bu motoru almak yerine daha az problemli servisi yaygın bi çinli almak daha cazip gibi geliyor bana.