- Motosikleti
- FAZER 8
- Konu Yazar
Kaskıma takmak için kamera arıyorum ve önceden beri duyduğum herkesinde hiç yoktan iyidir dediği SJ4000 aksiyon kamerasınu buldum . Ucuz ve zengin aparatı ile geliyor . Temiz buldum 2 yıl garantiki iyi anlaştığım kişilerce satılıyor . Fakat mikrofon girişi yokmuş . Elimde 250 Tl kadar bir para olacak . İlk önce parasal olarak en büyük yatırımcım olan babamı (nihihihi
) ikna etmeye çalıştım ama o fuzuli masraf dedi ve 700 ₺ olan as50 sony aksiyon kamerasını almamı istemedi . Ama ben mikrofon girişi olan birşey istiyorum .
İnternette mikrofon takmak için yapılması gerekenleri anlatan bir kaç video varmış ama bu makineyi deforme ettiğinden hem garanti dışı kalıyormuş hemde su aluyormuş ve bi kaç kere bozanda olmuş alet.
Altarnatif ne alabilirim ? Elden taksitle bu işler oluyormu ? Nasıl hallederim ? Lütfen yardım çok değerli motorcu kardşeilerim
İYİ FORUMLAR
İnternette mikrofon takmak için yapılması gerekenleri anlatan bir kaç video varmış ama bu makineyi deforme ettiğinden hem garanti dışı kalıyormuş hemde su aluyormuş ve bi kaç kere bozanda olmuş alet.
Altarnatif ne alabilirim ? Elden taksitle bu işler oluyormu ? Nasıl hallederim ? Lütfen yardım çok değerli motorcu kardşeilerim
İYİ FORUMLAR