Sizlerle Geçen 1 Yıl...3.000. mesaj...(Duygusal Ambians)

sen daha koy oraya titreyen adam resimlerini koy,hayat uzun,bakalim seni 140 kilaodan 70 kiloya nasil dusurcem izle,rekorlar kitabina gireceksin kildiken.belki dua bile edersin seni zayiflattim diye bana.
senin su cinlinin tekerlek bilyeleri saglammi ?.sonuc olarak motorlarinda belli bi kapasitesi var,anladin sen ...:cherry:

sen daha koy oraya titreyen adam resimlerini koy,hayat uzun,bakalim seni 140 kilaodan 70 kiloya nasil dusurcem izle,rekorlar kitabina gireceksin kildiken.belki dua bile edersin seni zayiflattim diye bana.
senin su cinlinin tekerlek bilyeleri saglammi ?.sonuc olarak motorlarinda belli bi kapasitesi var,anladin sen ...:cherry:

evet anladım ben :)

351351351351351lk4.jpg

:queen: :queen: :queen:

@ Kildiken
benim fotodan gordugum kadari ile sen mete han'dan daha sismansin,hem resimdeki halim karizma degil,simdikini kullanin

@ Kildiken
benim fotodan gordugum kadari ile sen mete han'dan daha sismansin,hem resimdeki halim karizma degil,simdikini kullanin

ben şişkoyum tamam mı? :mrgreen: :cherry:
kızmıyorum.
ucuz mevzulara sarılma. saksıyı çalıştır, başka malzeme bul... :queen:

3000 mesaj olunca ben de bi şeyler çiziktircem , nice 3000 lere arkadaş.

üreke de ihanet ettin, demek artık yalnızsın :)
bağımsız düşman :queen:

bak gültekin gördünmü fürek'in gerçekte fürek olduğunu anladı saf değiştirmeye çalışıyor ama beyhude çabalar bunlar moldovyalı düşmanımız halen :queen:

ben başdan beri diyordum bu fürek başörtülerini boşuna takmıyor diye ama sözümü dinlemedinizki yoktur öyle bişi dediniz durdunuz hep:p

abilerim aplalarım ben zıbarıyorum...mümkünse yarın gece kitleyecem size...geç geldim ...anlayış please...:p

abiler yine yorgun ve süzgünüm...ifadeniz alınmadı henüz...yeni cmuğa göre gözaltı süresini uzatıyorum...:p

23 de açtım..24 te kapıcam tükanı...sabahınanda 6 da koğuşş kaaaalkkkk...:mrgreen:

Fürek in yaveri K.Aydın........Eeee....Benimi kollayacak....:queen: :queen: :queen: :queen: :queen:
K.Aydin kim yaww,sakin ku$um aydin demeyin warya ekranlarinizdan yuzunuze bi yumruk yapi$ir :bounce::bounce:.
en sevmedigim sey bi pnenin adinin bana soylenmesi.sakin bunu bi daha yazmayin !!!!

zaten bu aralar forum icinde bazi $eylere cok pis gicik sardim,haksiz yere kalbinizi kiracak seyler yazmayayim size.
o yuzden sinirim dinene kadar geyik kismindan uzak kalcam,bir sure kendinize ii bakin

Son düzenleme:
K.Aydin kim yaww,sakin ku$um aydin demeyin warya ekranlarinizdan yuzunuze bi yumruk yapi$ir :bounce::bounce:.
en sevmedigim sey bi pnenin adinin bana soylenmesi.sakin bunu bi daha yazmayin !!!!

zaten bu aralar forum icinde bazi $eylere cok pis gicik sardim,haksiz yere kalbinizi kiracak seyler yazmayayim size.
o yuzden sinirim dinene kadar geyik kismindan uzak kalcam,bir sure kendinize ii bakin

:queen:nolllduuu...herkesi benmi sandınız la...bak kankam sağlam kitlemiş size...:p

ama harbi lafı koydu...şimdi uğramazsınız bu topiğe...ula bizde bayağı şamar oğlanı olduk bea...:p

Sarıgazide servisteyim ...bekliyom aval aval...patronun aracı bakımda...

abi aksam o sinirle neler yazardim ama dua etsinler belirttigim gibi kalp kirmamak icin bi sure uzak kalcam

Motosikleti
Forza250-cygnusL
abi aksam o sinirle neler yazardim ama dua etsinler belirttigim gibi kalp kirmamak icin bi sure uzak kalcam

Eeee sen neler yazıyordun bizim sesimiz çıkmıyordu ama....Onun için ölçüp tartmalı bazı şeyleri.....Eğer hazmedemiyorsan şakaları yapmıycaksın...Abi tavsiyesi sana.....:cat:

Eeee sen neler yazıyordun bizim sesimiz çıkmıyordu ama....Onun için ölçüp tartmalı bazı şeyleri.....Eğer hazmedemiyorsan şakaları yapmıycaksın...Abi tavsiyesi sana.....:cat:

alp abi meselenin sizinle falan bi alakasi ok,sadece bu aralar sikintiliyim forum icinde olan 1-2 olaydan,o yuzden sakin uzerinize alinmayin.farkina varmadan hata yaptiysam veya kirdiysam sizi cok ozur dilerim...

Motosikleti
Forza250-cygnusL
alp abi meselenin sizinle falan bi alakasi ok,sadece bu aralar sikintiliyim forum icinde olan 1-2 olaydan,o yuzden sakin uzerinize alinmayin.farkina varmadan hata yaptiysam veya kirdiysam sizi cok ozur dilerim...

Ufak tefek şeylere kızmam merak etme...Zaten asabi kişiliğim yoktur....Olsaydı siteden çoktaan uzaklaştırılmıştım....

Panda yavrusu da gaz verip duruyo sana..Kendi başa çıkamıyo maşa kullanıyo seni...Hep derim fazla gaza geliyon....:p Mutluluk bizim saflarda....:p Hem o fenerbahçeliymiş....:p:p

Ufak tefek şeylere kızmam merak etme...Zaten asabi kişiliğim yoktur....Olsaydı siteden çoktaan uzaklaştırılmıştım....

Panda yavrusu da gaz verip duruyo sana..Kendi başa çıkamıyo maşa kullanıyo seni...Hep derim fazla gaza geliyon....:p Mutluluk bizim saflarda....:p Hem o fenerbahçeliymiş....:p:p

abi ben taraf tutman asla,tuttugum bir taraf vardir oda TURKLUGUM
mete_han abinin gaz vermesiyle alakasi yok,geyik hangi yone agir basiyosa ben o yana yazarim,simdi mete_han abiye yazsam 1 kisiye yazcam ama karsi tarafa yazarsam 3-4 kisi.anlaycan malzeme meselesi :bounce:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar