bu gün motoru yıkamaya götürdüm, önümdeki arabanın plakası 34 FRK .. idi.
yeminle söylüyorum. :cherry:
aklıma kim gelmiş olabilir? hadi bilin... :queen:
hay bin kunduz... foto makinası yanımda değildir: değildi
r: değildi
r:
bu gün motoru yıkamaya götürdüm, önümdeki arabanın plakası 34 FRK .. idi.
yeminle söylüyorum. :cherry:
aklıma kim gelmiş olabilir? hadi bilin... :queen:
hay bin kunduz... foto makinası yanımda değildir: değildi
r: değildi
r:
dagilin leyyyn ben geldim,erkeklikmi bu 3'e 1 4'e 1. :cherry: :cherry:
abi senmi rica etcen topic kapansin diye yoksa benmi rica edeyim erhan abiden :queen: :queen:
kanka unuturlar merak etme...1-2 hafta sonra unutulu bu mevzu...tüketici toplum nası olsa...![]()
, erkekliğimize laf söyleyeni yaşatmayız :ala::
:
abi ver coskuyu mete_han abiye.fenerin sampiyonluk topicini gordum ve $alterler atti.bir sure sizinle ayni cephede silah tutcam izin verirseniz :cherry: :cherry: :cherry: .Puhahaha yarıldım gülmekden fürek'in paralar suyunu çekti çinliler gibi sahte imalat işine girmişisiniz ama bu yollar fürek'i elimizden kurtarmaz:queen:
Bu arada 1 yıl once elinden çok çektim fürek'in bütün konularımı sabote ediyo benle uğraşıyordu ama o zamanlar ona demiştim son gülen iyi güler diye gene kafa yapmıştı benle :queen: :queen: :queen:
vay mete haline bermuda şeytan ücgeninin arasına düşmüşsün gene puhahaha:queen: :queen:
Görüşürüz bakalım unutuluyormu yeni devran çağlar'ım benim:queen:
yavas erol dayi yavas,adamin ozgurlugune karismayalim.istedigini yapar :queen: :queen: :queen: .nerde ameliyat oldu:silent: :silent:
benimle birlikte 4 etti,bermuda seytan dortgeni :cherry: .son fener muhabbetine cok kirildim mete_han abinin.fenerli oldugunu bilseydim ahh ahhr:
r:
r:
r:
seni aramıza alan var mı ki? hah hah...:queen:
hem ben de fenerliyim.
kabulün için oy çokluğu değil, oy birliği gerekli. :bounce:
değil 367, 567 bile bulsan bile nafile :queen:
ohaaa resmen beni di$ladilar.tmm o zaman bende kustum ve bi daha buraya yazi yazmaycam :salut: :salut: :salut: :salut: :salut: :salut: