nice 3.000 msj ve km lere :mrgreen:
nice yıllara...
daha okumadım yazıyı ama önce mesajımı yazayım bakalım ilk cevap mı olacak
nıce 3000 lere..:rendeer:
tüm İZMİR MT daha 30000 mesajını bekliyoruz senin büstünü dikeceğiz mt nin ileride olacak merkez binasının önüne ( çok duygulandım bak ) :salut: :salut: :salut:
bahse girerim o 3000 mesajın hatırı sayılır bir bölümü cbr 125 ile ilgilidir :queen: peki mete abiyi nasıl tanırız? sözünü sakınmayan, kimseden korkusu olmayan, yeri geldiğinde duygusallaşan, yeri geldiğinde yerden yere vuran, yeri geldiğinde komik mi komik ama asla ciddileşmeyen, cbr 125 düşmanı, kendisini henüz gerçek hayatta görmemiş olmakla birlikte, her ne kadar ilk başlarda sinir bozucu olarak görsem de sonraları 'köyün delisi' sıfatını kabullendiğim ve ccbbdd'nin açtığı bir topicten sonra kodese atılan kişilik :queen:
mete nice senelere ...
bir daha gidersem fatih yürekten beter olayım dediğin bir topik daha vardı :cherry:
Niye yatıyoruz yahu.ale:
Meteciğim hayat yeni başlıyor.:flower: :thumleft: ::haapppy: ::xblink:: ::xs06::
daha nice 3000 mesaja mete abi omuz omuza![]()
sevgili hüzün kelebeğimiz,duygusal adam mete-han.Allah senden bizi mahrum bırakmasın site böcüğümüz.Seni seviyoruz,nice seneler...
bi ara yatmadan önce online listesini alıp yapıştırıyodun toplu iyigeceler falan vardı ...noldu mete
:salut: :salut: :queen:
mete abi kayıt günün kutlu olsun![]()
![]()
HEmşom uzun zamandır göremiyorum seni sitede daha nice 3.000 lere inşallah
Nice yıllara inşallah.:rendeer: :queen:
haha bende pek sinirli kayıt olmuştum şu bisan yüzünden hehe
mete abi nanik nanik
hayırlı olsun :rendeer:
"beni hayata bağlayan nedenlerden birisiniz...bunu tüm samimiyetile yazıyorum.."
yalan ya geçen tek nedenim kızım diyordu![]()
torun seni duygusal gördüm 3000 mesaj uğurlu olsun bi millyo piyango bileti al belki bişi çıkar bilet al diyen dedeninde elinde tutarsın senle mizah dergisi çıkarırız
yada banada bi harley alırız
bebişin gözlerinden öptüm
Bu arada az kaldı deşifre edicem bu arkadaşı::xtongue: ::xtongue: ::xtongue: :
http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=20723
günde 3000/365= 8,2 mesaj atmış. tamam 8 tam mesaj attın da 0,2 mesajı nasıl atıyorsun.
Nice yıllara.
Sağlıklı mutlu dünya barışı ve esenlik![]()
nice 3.000 msj ve km lere :mrgreen:
Wayy bee METE abi. Demek 1 yıl oldu.
eee? şafak kaç? :mrgreen:
Hadi bakalım nice yıllara , nice 3000 mesajlara...
Artık 10.yılda bi belgesel yayınlarız...Mete_Han ve Motosiklet.Net ; Barışmanço'nun gülpembe müziği eşliğinde , buralara kadar nasıl geldiğini anlatırsın!:mrgreen: :queen:
kutluorusss mete abiiiii:mrgreen: :rendeer:
Hızına yetişmek mümkün değil.
Nice 3000 lere.
Bu gazla heralde 6 ayda 6000. mesaj topicini okuruz.
Valla açık söyleyim bende ilk başlarda sana alışamamıştım ama şimdi özellikle mete_han neler yazmış diye baktığım yazılar oluyor. Yada mete_han bu topiği nasıl es geçmiş derkene bi de bakıyorum mete_han neşteri vurmuş.
Kal sağlıcakla.
Amma da çok yazmışsın be mete. Zaten bir sen yazıyorsun sitede. Bu yıl senden iki kat performans bekliyoruz. Seneye 9000. mesajını kutlamak dileğiyle :rendeer: .
Mete abi adamımsınİlk başlarda evet bende seni çok fazla sevmiyordum,ama sonradan aramızda çok güzel bir ambians oluştu
Seni tanıdığıma o kadar memnunum ki...
Hani gittiği zaman yeri doldurulamayacak insanlar vardır ya,sende benim için onlardan birisin...
Hani bir hikaye vardır ya,
Adam doktora gider,:
-"Çok üzügünüm,ne yaparsam yapayım mutlu olamıyorum" der.
Doktor:
-"Ben sana birşey yapamam ama geceleri şurada bir sirk var.Palyaço öyle bir güldürüyor ki,neşelenirsin ona git" der.
Adam ise doktora bakar ve;
-"Gidemem...Çünkü,o palyaço benim" diye yanıt verir.
Bana sen bu hikayeyi anımsatıyorsun Mete abi,belkide o seni anımsatıyor bana bilemiyorum ama bildiğim tek şey var ki,hüzünlü olduğun zaman bile hayatı dalgaya alabilecek kadar güçlü bir kişiliğinin olduğu...İçinde fırtınalar essede dışarıya sadece güneşi varmış gibi gösterebilmek,büyük bir erdemliliktir.Asla uzaktan durup karizmayı çizmeyim,cool gözükeyimde karizma yapayım gibi düşüncelere dahil olmadığını biliyorum,bir çocuk edasıyla aklına geleni esirgemeden söyleyebilmeni seviyorum abi...
Benim için inan çok önemlisin...
İçin ağlasada kan,
Durmasada gözlerin sabah akşam,
İçinde yansada koca bir devran,
Anlıyorum seni mete abim,
Unutma ki,
Yanında daima bu can...
Umarım bütün sorunların son bulur abim benim,seni daha uzun yıllar ve binlerce mesaj aramızda görmek istiyor(uz)um.
yuhh adam için sonunda şiir bile yazdınız yazmayın şımartmayın diyorum şıumartıyonus alt tarafı torun çay getirir çay götğrğr onun işi bu alla alla
Forrap ortamı ciddileştirmişsin, Mete çok kızacak. Ben yumuşatayım hemen.
Mete, sana şiir yazdım, hemi de akrostiş (Yukarıdan aşağıya baş harfleri okuyunca adın çıkıyor).
Mete Han
Ete Han
Te Han
E Han
Han
An
N
Nasıl şiir ama?
Yoq abicim alıntı yapmıcam (yaparsam site patlar)ben bu son mesajınla ilgili konuşuorum hakkattende sen seneye 9000. msj kutlatırsın bize he bu arada 3000.msj kutlu olsun umarım istediin kadarda sağlıklı km ler görürsün
Köyün delisi olmanın keyfini çıkar..
yüzüne söylemek için özeldende yazabilirdin bunları
burada yazılması yakışık almamış
bu da benim görüşüm
mete_han tanışmıyoruz ama bende kutlayayım 3000. mesajınızı.