Sizlerden Tavsiye

Öncelikle kendimi tanıtmak isterim ben bursa da yaşıyorum 20 yaşındayım boyum 1,70 adım eren
şuanda kullanmakta olduğum motor yuki yıldız 130 2012 model yeni bir motorsiklet almayı düşünüyorum.
Az kullanılmış 2.el veya sıfır olabilir ama plaka masrafları sıfırdan soğutuyor. :pale:
Motoru satıp üzerine yaklaşık 2500-3000 ekleyebirim yeniler hariç çin malına pek yanaşmak istemiyorum.
Commuter-Supersport tarzı bişey bakıyorum 125-200 cc arası ve araştırıyorum sizlerin de tavsiyelerini bekliyorum.

yazacaklarınız için şimdiden teşekkürler..

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:53 ----------

yokmu arkadaşlar önerisi olan.

Kocaeli İl Temsilcisi
Commuter tarzı istiyorsanız , rahatlığada düşkünseniz eğer o zaman sizin ilacınız , CBF 150'de .

yağ yakma olayını duymuştum birde 4000 tl ye bulabilirmiyim 5000 km de falan

o fiyata ancak 2007-2008 model bulunur bende o modellerde nasıldır bilmem ki

arkaşlar tavsiyeleriniz için çok teşekkürler ara sıra uzun yola çıkıyorum öyle arkadaşlarla yuki ile kontak kapatmadan 250 km yaptığım oldu yani alacağım motorun biraz spor görünümlü ve titreşimsiz olmasını istiyorum
bu kez tecihimi çok iyi yapmam gerek uzun yıllar kulanabilirim alacağım motoru.

arkaşlar tavsiyeleriniz için çok teşekkürler ara sıra uzun yola çıkıyorum öyle arkadaşlarla yuki ile kontak kapatmadan 250 km yaptığım oldu yani alacağım motorun biraz spor görünümlü ve titreşimsiz olmasını istiyorum
bu kez tecihimi çok iyi yapmam gerek uzun yıllar kulanabilirim alacağım motoru.

Spor görünüm istiyorsan CBF'in öyle pek pek bir albenisi yok ama rahatlık ve yedek parçayı sudan ucuza almak istiyorsan CBF 150 derim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar