Favori arabam yok ÇüNKü arabaara doydum
Favori Motosikletim war![]()
katılıyorum arkadasa arabalardan bıktım favarı motorlara takılıyorum-----dl 650 v strom:cat:
Favori arabam yok ÇüNKü arabaara doydum
Favori Motosikletim war![]()
ahhhh ahhh burada tek geçeceğim makina
lamborghini gallardo
ksr bkmyn foto koyamıyorum çünkü site hata veriyor yoksam çoktan
yapıştırmıştım fotosunu
hee bu arada
evo9 a hayır demem
yenisi çıktı daha çok beğenirsin evo 10
resmini koyamıyorum bu linki
http://www.seriouswheels.com/pics-2007/2007-Mitsubishi-Prototype-X-Side-Angle-1024x768.jpg
Melocan bağdat caddesinde bir tane var bundan simsiyah sıp sıfır deli bişeyyy
Tam olarak modeli aynımı bilmem ama en karizma ve son modeli olduğu kesin.
Camlarına kadar simsiyah, böyle yarım açık camla geziyor, ben yanına yanaşınca 2 camda hafif hafif tam kapanana kadar yükseliyor, anladın sen onu:queen::queen::queen:
Fulish' Alıntı:buyur burdan yak paşam
Bayramda yollar neden tehlikeli?
Çok fazla acemi bayram öncesi ilk arabasını arç borç alıyor ve sıfır(veya çok az) tecrübeyle kendini yollara atıyor, amacı köyüne veya ailesinin yaşadığı semt'e arabayla gidip karizma yapmak.
Koyu yazılan kısım krediyle jeep alıp, alır almaz memleketine giden bi arkadaşımı hatırlattı bana..![]()
Forumda baya RX-7 meraklısı varmış, bende bir aralar çok severdim.
Bendeki 2300cc çift rotorlu ve çift turbolu K&N filtreli, özel yapım header sonrası çift devil egzostlu felan bişiydi.
Wankel motor nedir, motorda rotor nasıl olur, nasıl çalışır;
Bu resimdeki rotor'dan arka arkaya iki tane olunca çift rotor oluyor.
Emme, sıkıştırma, patlama, egzost 4 olay 1 tur da 3kere gerçekleşiyor.
Dolayısıyla pistonlu motorlara nazaran inanılmaz verimli ve güçlü ama resimdeki kadar basit değil, bıçaklar zamanla motor gövdesini yiyip bitirdiğinden pek uzun ömürlü olmuyor.
![]()
Bu da on yıllık bir resim, zaten dandirikti bir de tarama yaptığım için iyice bozuk çıktı;
![]()
Biz seneler önce gördük görcemizi![]()
Görmüşsün ama halâ yetinemiyosun.. Her yeni arabada da taa Hatay'a gidilirmi yahu![]()
Küçük Ümmet'im ben, giderim gezerim, saannee![]()