Sizin Favori Arabanız ???

bir hummer seven olarak geri geldigindeki haliiini bilmesen en iyisi:p:p:p
arabalar devamli sehir icinde otel,bar ve cluplarin onlerinde beklio..ve binenlerde zil zurna sarhos oldugu icin senin hummera tuvalet niyetine bile binen oluo her sabah arabalar lesss gibi...:cat:

yok anlamadin sennn kira dediysem verilmio onlara soforlu araba veriosun....ucretler birasss sisirilmis desem...ya iste araba onu beklerse saatine 200$ alio bide mil basina 30$ gibi biseidi en son hatirladigim

yok. ben anliyorum:) ama sanirim anlatamiyorum. 'kiralasam' derken, 'sofor beni gelip alsa' anlaminda soylemeye calistim.
yolu biraz uzun tutsa, icerde genis genis otursam, sonna gece bitince gene alsa, gene yolu biraz uzatsa, gene genis genis otursam. kaca patlar bu ''ride'' hocam?? demek istemistim.

ok. cevabimi aldim. $200 normal geldi bana da, mil basi $30 mu? yuh.. yuh... olamaz ya.. cok pahali!!!

ben kendim olasam bi dunya verip binmemmmm...ama cluplarin barlarin felan onundeki parklar hep bizde oldugu icin tesaduf ya taksi ya limo...alkollu yakalanirsan kacari yok 4 ay hapse atiolar...+ para cezasi ondan millet tirsio:mrgreen:
zaten genelde grup olarak biniolar paylasiolar bide...uzun ole binen yok normalde...gece tarifesi buu

bunu da ben gordumdu gecen yaz. selesi dikkatimi cekti yalniz:D o halde zor olmaz mi yau??

dsc00081nb8.jpg

latif, sen california da nerdesin tam olarak?

Son düzenleme:
hiii... tamam o halde. san francisco da da park yeri işleten turkler vardi da. bay area diim daha dogrusu. bilmiyorum tam olarak. bi de turkler orda birbirlerini tanirlar ya genel olarak:)
daha soru sormuom oke. kolay gelsin.

yyooo sor onemli deil ben turklere takilmiom be burda yapisiolar sakiz gibinnn:p

yyooo sor onemli deil ben turklere takilmiom be burda yapisiolar sakiz gibinnn:p

cirkin bi tabir olmus. bence duzelt... insan memleketini ozluyor orda! markette bile karsilassa insan konusmaya can atiyo.

ayrica, iste favori arabam:) kimligini kaybetmemis butun gurbetciler adina, (camdaki 'Adanali' yazisina dikkat)
dsc00047ez3.jpg

Son düzenleme:
madem konu arazi araçlarına döndü buda benden olsun

abd nin en güçlü arazi acı imiş

rockyia9.jpg

LTF06' Alıntı:
ford f 650 sanirim bu arazide ve karada torku cok yuksek.adamlarin truclari arabadan hizli bea

evet ford F650 bunlar'da farklı resimleri

( yalnız bu araba için HUMMER'in tahtını sarsacak diyorlar )

(BELKİ KONFOR OLARAK HUMMERDEN İYİ OLABİLİR FAKAT ARAZİDE HİÇ BİR JİP HUMMER'İN YERİNİ TUTAMAZ !!! )

f650_angle_big.jpg

ford_f_650_super_crewzer_01_02.jpg

129_0611_20_z+sema_2006+ford_f650_front.jpg

ford_f650_05.jpg

o zaman benim favorimde kendi arabam olsun:queen: mustang gt convertible
07112007256lt4.jpg

Phoenix de o arabaya binmeye utanmıyo musun sen:mrgreen:

Yarın git bi dodge viper al, modifiye ettirmeden de gelme:queen:

aye kod adli sahsiyettt(murat abiii) bak seni dinledim gittim test drive yaptim ben bununla olurum abiii:queen::queen::queen::queen:
benim 8 silindirli kuzum daha iyi:p:p:p

02012008252wg7.jpg

isim gucum olmayinca araba test ediorum onlarda alcam sanio zaaaaar:p

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar