Sizin Eicma Favoriniz Hangi Motosiklet

Yavaş yavaş firmaların lansmanını yaptığı bizim de sunumları görüp heycanlanıp hemen soluğu forumda aldığımızı görüyorum :)Bu sebepten ötürü , Eicma da acaba kimler ne bekliyordu, neler geldi ,fuarın hayal kırıklığı neydi , bu fuarı yıldızı sizin için kim gerçekten merak ettim..Henüz tüm modeller tanıtılmış olmasada, dayanamadım merak ettim böyle bir konu açayım dedim :) ..

Benim için en büyük mutluluk verici şey üreticilerin artık küçük sınıfıda yönelmiş olmasıydı versys300 , v-strom250 , bmw g310r vs vs.

Ne bekliyorduk kısmı sanırım forumun çoğunluğu 250RR bekliyordu :mrgreen:

Ama ben duke 250 ve 390ın yeni kasasını bekliyordum. Ki beklentiminde üzerinde çok güzel geldiler..Tasarım on numara teknolojiler on numara ...

Ancak maddi durumlardan ötürü duke250 ye yönelmek zorunda kalırsam en büyük hayal kırıklığı renkli led ekran göstergelerın yerine duke'un eski minik göstergeleri konmuş sanırım.Bu benim için en büyük hayal kırıklığıydı.

Ve sürpriz ise tabikide BMW G310 GS oldu. Bmw den böylesine 300cc lik bir gs beklemiyordum...

2017 çok eğlenceli bir yıl olacak gibi.. İnşallah tüm camia olarak yeni yılda önce sağlık ve mutlulukla paralı bir yıl geçiririz ve herkes istediği motosiklete ulaşabilir..

Ben kafaya koydum ya Suzuki V-Strom 250 gelirse ve fiyatı az da olsa uygun olursa alıp geçicem.

takip edemiyorum ama facede versys 300 muhabbeti vardı alt kategori biraz canlanacak gibi şu 300cc ötv olayını çözseler sıkıntı kalmayacak

Yavaş yavaş firmaların lansmanını yaptığı bizim de sunumları görüp heycanlanıp hemen soluğu forumda aldığımızı görüyorum :)Bu sebepten ötürü , Eicma da acaba kimler ne bekliyordu, neler geldi ,fuarın hayal kırıklığı neydi , bu fuarı yıldızı sizin için kim gerçekten merak ettim..Henüz tüm modeller tanıtılmış olmasada, dayanamadım merak ettim böyle bir konu açayım dedim :) ..

Benim için en büyük mutluluk verici şey üreticilerin artık küçük sınıfıda yönelmiş olmasıydı versys300 , v-strom250 , bmw g310r vs vs.

Ne bekliyorduk kısmı sanırım forumun çoğunluğu 250RR bekliyordu :mrgreen:

Ama ben duke 250 ve 390ın yeni kasasını bekliyordum. Ki beklentiminde üzerinde çok güzel geldiler..Tasarım on numara teknolojiler on numara ...

Ancak maddi durumlardan ötürü duke250 ye yönelmek zorunda kalırsam en büyük hayal kırıklığı renkli led ekran göstergelerın yerine duke'un eski minik göstergeleri konmuş sanırım.Bu benim için en büyük hayal kırıklığıydı.

Ve sürpriz ise tabikide BMW G310 GS oldu. Bmw den böylesine 300cc lik bir gs beklemiyordum...

2017 çok eğlenceli bir yıl olacak gibi.. İnşallah tüm camia olarak yeni yılda önce sağlık ve mutlulukla paralı bir yıl geçiririz ve herkes istediği motosiklete ulaşabilir..

2017 Honda CRF 250 Rally abs...Tek kelime: Muhteşem...

Fuarın yıldızı tek kelimeyle Honda CRF250L RALLY.
Çok çok iyi is çıkarmış gibi duruyor Honda

Duke serisi on numara olmuş, fiyati yuksek tutmazsa Spormoto Allah bana da Duke 250'den sonra yeni kasa Duke 390'i nasip eder inşallah...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Tabii ki Superduke. Uzaydan gelmiş gibi. Ama asıl büyük hayal kırıklığı Honda oldu benim için. Ölmüş resmen koskoca marka. Eskiden beri iyi olduğu 1000cc SS, küçük binek sınıf ve Goldwing dışında hiç bir şey yok. Yenilik yok. Teknoloji geri. Heyecan sıfır. Bugün iyi olan modelleri de yarın geride kalır boyle giderse.

Honda'nın büyük naked'ı CB1000R on yaşına girdi. Çıktığında zamanının ilerisindeydi. On sene sonra hâlâ aynı motosiklet. Kawasaki, Z1000'i üç kez yeniledi o arada. Nerede o Valkyre Rune'u üreten Honda? Ölmüş marka resmen. Yazık...

Son düzenleme:
site üzerinde göremedim henüz paylaşılmamış ama benım favorim HONDA CRF 250 RALLİ
http://www.motoron.com.tr/HaberDetay/2017-honda-crf250-rally-eicma-2016-3393

Son düzenleme:
Motosikleti
KTM 790 Adventure
Honda X-ADV ve Honda CRF250 Rally

Benim en büyük beklentim, küçük cc endurolardı. Fakat fiyatlarından (az çok tahmin ediyoruz) ötürü, biraz eski de olsa aynı paraya, daha büyük cc cezbetmiyor değil. Mesela gs310, tam benlik fakat eminim ki 22k nın altına zor.

Ben çift silindir ybr kadar yakan ama çok kaçan bi motosiklet bekliyorum bide benzin ucuzlasın litresi 1 lira olsun onuda bekliyorum.

Ktm de rc'nin yeni versiyonunu görmek istedim. Şöyle rc690 felan olsa direkt yapışırım.

Arkadaslar duke 200 ve inazumanın yeni kasaları cıktımı ? Hic gormedmde bilen arkadaslar yzrsa sevinirim

Insallah geldiginde acilen su yeni kasa Z1000SXi yapistirmak istiyorum. K1300r ilk hayalimdi, ona ulasip kullandiktan sonra baska motor bulamaz olmustum. Yeni hayalim oldu kendisi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar