Size yeni bir arkadaş daha...

Arkadaşlar aranıza yeniden döndüm Yeni racing'imle :):cat:

hyhw8.jpg

hy2bz3.jpg

hy3eh1.jpg

hy6du1.jpg

bu haftaiçi hava düzelir düzelmez, birine çektiricem fotoları ve motorumun üstünde fotolarıda ekliycem.

hoşgeldin aramıza:rendeer:

bitiyorum şu motora yafff allah herkese nasip eder inşallah

teşekkürler The Lancet ve melocan hoşbulduk,
o zmana inişalh sanada nasip olur melocan, çok memnunum, seriliği sesi görüntüsü herşeyi mükemmel, birtek lasikleri sert yarış lastiği, yumuşaklarını alıcam bu haftaiçi, bunalr çok kayıyor.

Hoşgeldin de resimlerde GT ile R nin arasındaki siyah yama ne onu anlamadım,

:rendeer:hoş geldin gelmesinede hangi kuaföre gidiosun onuda sölermisin kime gittiysem ya ben anlatamadım yada onlar beceremio aynı o model'sten istiorum bende ama yok yok yok motorunda güzelmiş hayırlı uğurlu olsun tüm motosiklet.net halkına

Hoşgeldin de resimlerde GT ile R nin arasındaki siyah yama ne onu anlamadım,

motoru 5.000 km'de ikinci el aldım, önceki arkadaş 250'sini bantlamış, kaldırıcaktım bende öle kaldı, rahatsız mı etti

:rendeer:hoş geldin gelmesinede hangi kuaföre gidiosun onuda sölermisin kime gittiysem ya ben anlatamadım yada onlar beceremio aynı o model'sten istiorum bende ama yok yok yok motorunda güzelmiş hayırlı uğurlu olsun tüm motosiklet.net halkına

teşekkürler.
uğurkan kuaför var göztepede hastaneye gelmeden, zaten dışındada kocaman fotoğraflarım var:cherry: mustafa diye gözlüklü bir arkadaş var çok iyidir, o kesiyor artık.:cat:

Son düzenleme:
motoru 5.000 km'de ikinci el aldım, önceki arkadaş 250'sini bantlamış, kaldırıcaktım bende öle kaldı, rahatsız mı etti

Evet rahatsız etti, öyle şık bir motorda siyah bandın ne işi var ya yuh yani..

o kadar küçük ki ben sadece alırken farketmiştim, kaldırırım dedim ve sen şimdi söyleyene kadr hiç rahatsız edicek kadr gözüme çarpmamıştı.

Arkadaşım orası motorun en can alıcı yeri, orada kaçlık olduğu yazıyor ve sitedeki motordan anlayan her kes oraya bakar, motordan anlayıp da bakmadım diyen yalan söyler ve orası neden bantlanır hiç bir mantıklı açıklaması yok, şasi zaten 250 liğim ben diye bar bar bağırıyor, ben sadece merak ettim, sen motoru alırken merak etmedin mi neden bandlandığını, mantıklı bir açıklamasının da olduğunu sanmıyorum, siteye tekrar hoşgeldin, motorun gerçekten güzelmiş kazasız belasız günlerde tekerin dümdüzzzz bassın, senin motorundaki band beni rahatsız etmez, her tarafını bantlayabilirsin...:rendeer:

Arkadaşım orası motorun en can alıcı yeri, orada kaçlık olduğu yazıyor ve sitedeki motordan anlayan her kes oraya bakar, motordan anlayıp da bakmadım diyen yalan söyler ve orası neden bantlanır hiç bir mantıklı açıklaması yok, şasi zaten 250 liğim ben diye bar bar bağırıyor, ben sadece merak ettim, sen motoru alırken merak etmedin mi neden bandlandığını, mantıklı bir açıklamasının da olduğunu sanmıyorum, siteye tekrar hoşgeldin, motorun gerçekten güzelmiş kazasız belasız günlerde tekerin dümdüzzzz bassın, senin motorundaki band beni rahatsız etmez, her tarafını bantlayabilirsin...:rendeer:

arkadaşım yukardada yazdım tekrar okursan, motoru ilk alırken farkettim zaten açıklamada yapıldı motorun herşeyi hakkında bana, bende iyi neyse kaldırırım önemli değil dedim kaldı öyle, bunları sana 2. kere yazmak durumunda kaldım sayende uamrım 3.ye gerek kalmaz :cherry: motorum 250lilik diil 600-750 lik diye bas bas bagırıyor ki en büyük özelliğide budur zaten, senin konuşmaların baştan sona hiç samimi dğeil, forma ilk giriş yazından bu yana hiç samimi yazmıyorsun amacın belli daha fazla uzatmıycam, iyi dileklerin için teşekkürler.

arkadaşım yukardada yazdım tekrar okursan, motoru ilk alırken farkettim zaten açıklamada yapıldı motorun herşeyi hakkında bana, bende iyi neyse kaldırırım önemli değil dedim kaldı öyle, bunları sana 2. kere yazmak durumunda kaldım sayende uamrım 3.ye gerek kalmaz :cherry: motorum 250lilik diil 600-750 lik diye bas bas bagırıyor ki en büyük özelliğide budur zaten, senin konuşmaların baştan sona hiç samimi dğeil, forma ilk giriş yazından bu yana hiç samimi yazmıyorsun amacın belli daha fazla uzatmıycam, iyi dileklerin için teşekkürler.

Samimiyet sorgusu yapacak konumda ve posizyonda değilsin, sadece doğruları söylüyorum, doğrular sana samimi gelmiyorsa o zatı şahanelerinizin sorunudur, bu mesajdan sonra cevap verme tenezzülünde bulunmayacağım...

hoşgeldinnnnnnnnnnnnnn
:)
bi modelimizeksikti oda olduu hayırlısı artık
kalıcı oolman dilegiyle aramıza hoşgeldinn

hoşgeldin aşamasını çoktan aşmış bu topik o kısmı direk es geçiyim,

motorun hayırlı olsun, keyifli sürüşler :rendeer:

motordan anlayan herkes yere de bakar ilk resimde yerde beyaz bişi var o peçeteyide motorun eski sahibimi attı samimi ol lütfen :p :queen: (yukardaki polemiğinizi okumak çok keyifliydi)

hoşbulduk tekrar
çıkar böyle garip şeyler normaldir, benim muhatap olmamdır yanlış olan =)
o beyaz kagıtta harbiden sırıtmış=) hatta ordan uzaklaşırken aklımda olsun arka teker üstündeyken kalkış yapmiyim diye dikkat etmiştim, caddebostan sahilde, boynerin hizasındaki sahil ışıklar orası, cumartesi çekmiştim, güneşliydi bide hava kalabalıkta sallıyolar çöpleri aşağı.

birader tanıştığıma memnun oldum yakışıklı uşaksın vesselam kardeş olduğumuz için hz. ademden bana çekmişsin :cherry:

hoşgeldın. motorun güzelmiş. hayırlı olsun kazasız belasız kullanırsın inşallah :rendeer:

birader tanıştığıma memnun oldum yakışıklı uşaksın vesselam kardeş olduğumuz için hz. ademden bana çekmişsin :cherry:

hoşbulduk tşk.ler
aynen kardeşiz, kardeş kardeşe benzer ayıpsın :cherry:

hoşgeldın. motorun güzelmiş. hayırlı olsun kazasız belasız kullanırsın inşallah :rendeer:

teşekkürler hoşbulduk, sende umarım süpürgeni sana uygun bi motorla dğeiştirirsin :cherry:

Son düzenleme:
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Önce, kutluyorum seni kardeşim. Neredeyse 1,5 yıl geçtikten sonra bu topiğine sahip çıktığın için; yani, topik kirliliği yaratmadığın için. Sonra da sitemlerimi iletiyorum; hani chooper alacaktın? Ne bu şimdi? Bu motosikletin görünümü racing ama motoru chooper yahu!

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar