Size yeni bir arkadaş daha...

hocam yerde yuvarlanmış kaskı çöpe at işe yaramaz :cat: , saatte 30 km/h hızla kafanı bi yere çarpan bi insan muhtemelen ölür , ayrıca biliyorum saçların bozulacak ama lütfen takın şu kaskı :wiinkk:

savunmak gibi olmasın ama tezin ihitmalde olsa yanlış, kasksız kafamı tampona vurdum 60 civarı gidiyodum fren vs. yatma derken hesap et, bişi olmadı taş kafa şansı ;) saçım bozulmuyo bu arada toka takıyorum saol dostum =) bu arada kaskınızı takın arkdşlar.

Hoşgeldin sefa getirdin.Fotograflarda tam karizma çıkmışsın.Çok can yakarsın bu karizmayla :)

[/B]

:D
abi ağır tahrik var :)

n diim ben şimdi gördün mü alaahm yarabbm yaaaaaaa =) bugünde bide 50 kere yanaşıp motorundan memnunmusun dediler okanla kopmaya başladık artık

Hoşgeldin sefa getirdin.Fotograflarda tam karizma çıkmışsın.Çok can yakarsın bu karizmayla :)

hoşbulduk, çok tşk ediorum dostm :cat: 09

hoşgeldin yaz sefa getirdin yaz, kafalarına takmışlar gerçekten =))

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
n diim ben şimdi gördün mü alaahm yarabbm yaaaaaaa =) bugünde bide 50 kere yanaşıp motorundan memnunmusun dediler okanla kopmaya başladık artık

:)
abi ince işim olmasa kalırdım daha bende. gittikten sonra ne yaptınız merak ediyorum. kaç yüz kişi daha geldi acaba :)

:)
abi ince işim olmasa kalırdım daha bende. gittikten sonra ne yaptınız merak ediyorum. kaç yüz kişi daha geldi acaba :)

bi arkdş geldi tanıştık, ztn fazla kalmadık, gizemi evine bıraktık ordan geri döndük tkaıldık okanla biraz gezdik, yarıb çok güzel olucak =) tozarız

Forumdan Uzaklaştırıldı
olcak olcak. hfc desteği ve mt iş birliği ile sağlam bi gezi yaparız. :)
sabit kalmak kesmiyo artık.

R3N

Forumdan Uzaklaştırıldı
ben bugün gördüğüm için kask filede mi diye yazmıstım :)
diyorum bi yerde gördüm falan diye sitede dolaşırken hatırladım
sen yine de tak kaskı arkadaşım, ne olur ne olmaz, tampon değilde kaldırım kenarına falan çarparsın Allah göstermesin
motor güzel bu arada egsoz düşük devirlerde sesi tok, naptın susturucu mu yok?

kazasız belasız sürüşler tekrardan

Hoşgeldin diycem ama geç oldu sanırım :mrgreen: o zaman hayırlı olsun hyo güzelmiş diyeceğim ehh bunla idare edin :cherry:şaka bir yana keyifli sürüşler ve güzel sohbetler dilerim:cat:

ben bugün gördüğüm için kask filede mi diye yazmıstım :)
diyorum bi yerde gördüm falan diye sitede dolaşırken hatırladım
sen yine de tak kaskı arkadaşım, ne olur ne olmaz, tampon değilde kaldırım kenarına falan çarparsın Allah göstermesin
motor güzel bu arada egsoz düşük devirlerde sesi tok, naptın susturucu mu yok?

kazasız belasız sürüşler tekrardan

dostum yazdıklarımın hiçbirini sakın alınma sana yazmadım :rendeer: inan bilmiyorum ses konusunda susturucuyu vs. ama egzos kartal ercana yapımı, tamamen onla alakası var extra bişielr yapmışsa o yapmıştır.

Hoşgeldin diycem ama geç oldu sanırım :mrgreen: o zaman hayırlı olsun hyo güzelmiş diyeceğim ehh bunla idare edin :cherry:şaka bir yana keyifli sürüşler ve güzel sohbetler dilerim:cat:

çok teşekkür ederim, aynen tüm iyi dileklerin senin içinde gçeerli olsun. :cat:

Son düzenleme:

R3N

Forumdan Uzaklaştırıldı
dostum yazdıklarımın hiçbirini sakın alınma sana yazmadım :rendeer: inan bilmiyorum ses konusunda susturucuyu vs. ama egzos kartal ercana yapımı, tamamen onla alakası var extra bişielr yapmışsa o yapmıştır.

istersen bana yaz gene alınmam :cherry: bu arada erkek halimle söliym yakışıklı adamsın :bounce::cherry: ama yine de tak kaskı sen, arkadaş tavsiyesi :cat: tekrar karşılaşırsak bi merhaba derim bu sefer :)

istersen bana yaz gene alınmam :cherry: bu arada erkek halimle söliym yakışıklı adamsın :bounce::cherry: ama yine de tak kaskı sen, arkadaş tavsiyesi :cat: tekrar karşılaşırsak bi merhaba derim bu sefer :)

çok tşk. ediyorum dostum, de tabi her zman, mekan belli dostum, saygıalr sevgiler =) :cat::rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar