Hoşgeldin de resimlerde GT ile R nin arasındaki siyah yama ne onu anlamadım,
:rendeer:hoş geldin gelmesinede hangi kuaföre gidiosun onuda sölermisin kime gittiysem ya ben anlatamadım yada onlar beceremio aynı o model'sten istiorum bende ama yok yok yok motorunda güzelmiş hayırlı uğurlu olsun tüm motosiklet.net halkına
motoru 5.000 km'de ikinci el aldım, önceki arkadaş 250'sini bantlamış, kaldırıcaktım bende öle kaldı, rahatsız mı etti
Evet rahatsız etti, öyle şık bir motorda siyah bandın ne işi var ya yuh yani..
motoru 5.000 km'de ikinci el aldım, önceki arkadaş 250'sini bantlamış, kaldırıcaktım bende öle kaldı, rahatsız mı etti
Evet rahatsız etti, öyle şık bir motorda siyah bandın ne işi var ya yuh yani..
o kadar küçük ki ben sadece alırken farketmiştim, kaldırırım dedim ve sen şimdi söyleyene kadr hiç rahatsız edicek kadr gözüme çarpmamıştı.
Arkadaşım orası motorun en can alıcı yeri, orada kaçlık olduğu yazıyor ve sitedeki motordan anlayan her kes oraya bakar, motordan anlayıp da bakmadım diyen yalan söyler ve orası neden bantlanır hiç bir mantıklı açıklaması yok, şasi zaten 250 liğim ben diye bar bar bağırıyor, ben sadece merak ettim, sen motoru alırken merak etmedin mi neden bandlandığını, mantıklı bir açıklamasının da olduğunu sanmıyorum, siteye tekrar hoşgeldin, motorun gerçekten güzelmiş kazasız belasız günlerde tekerin dümdüzzzz bassın, senin motorundaki band beni rahatsız etmez, her tarafını bantlayabilirsin...:rendeer:
arkadaşım yukardada yazdım tekrar okursan, motoru ilk alırken farkettim zaten açıklamada yapıldı motorun herşeyi hakkında bana, bende iyi neyse kaldırırım önemli değil dedim kaldı öyle, bunları sana 2. kere yazmak durumunda kaldım sayende uamrım 3.ye gerek kalmaz :cherry: motorum 250lilik diil 600-750 lik diye bas bas bagırıyor ki en büyük özelliğide budur zaten, senin konuşmaların baştan sona hiç samimi dğeil, forma ilk giriş yazından bu yana hiç samimi yazmıyorsun amacın belli daha fazla uzatmıycam, iyi dileklerin için teşekkürler.
birader tanıştığıma memnun oldum yakışıklı uşaksın vesselam kardeş olduğumuz için hz. ademden bana çekmişsin :cherry:
hoşgeldın. motorun güzelmiş. hayırlı olsun kazasız belasız kullanırsın inşallah :rendeer: