Sizce yıllara meydan okumuş bu motorun markası ne olabilir..

Bajaj chetak 150 arkadaşlar bi zamanlar kullanmıştım ve hala duruyor bunun bire bir aynısı

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bi motor amma markasını çıkaramadım...

Ayrıca bu motor pekte meydan okuyamamış yıllara perti çıkmış be :p

ulan bu ne yAa Bajaj Chetak 150 arkadaşlar bu motor başkada bişey değil! Hint motorudur ve çok sağlam bir motordur, 3 vitesli bir motordur!

Yıllar ağlatmış artık onu bajaj markası ayrıca güzel bir tablo olarak duvarda yerini almış galiba kimbilir ne zaman hazırlandı

Resim değil arkadaşlar bu, fotoğraf, sadece HDR tekniği uygulanmış bir fotoğraf, renklerin bu kadar canlı olmasının sebebi bu teknik, genelde manzara fotoğraflarında kullanılır. 3 ayrı aperture değeri ile raw modunda çekim yapılır ve çekilen bu üç kare birleştirilir.

Honda Innova 125 dir. Discovery de izlemiştim sanırım .
İsmi dünyada eskiden beri değişken şimdi innova veya başka yerde başka birşey ama bu model olan motor en sağlam motor seçilmişti .
3 - 5 katlı Binanın tavanından aşağı atıyorlar inip çalıştırıp binip gidiyorlardı .

AYrıca Transalp in de çok sağlam olduğu söyleniyor . Yağını suyunu koy bir milyon km devirirsin diyorlar.

MArkası ne bilmem ama orada bir kült bir tarih yatıyor Hatta yatmıyor hala ayakta zamana meydan okuyor helal üzerinde yıllarını geçirene ve o kıza .
Tabi foruma koyana da :)

nsu alman malı bir zamanların en iyi markası idi hatta marşlı motorlardı şimdi fabrikası kapandı

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar