Pizza Pino
Tamamen Türk firması
Mağazalar zinciri falan değil şubesi de yok
Kozyatağı Carrefourda
Odun ateşinde enfes pizzalar yapıyorlar
Katkısız hamur
Malzeme de yerli. Fiyatlar çok iyi
Damak tadına düşkün olanlara ısrarla tavsiye ederim.
ben evde yapıyorum. 2 adet fırın tepsisi maliyet olarak 25-30 tl tutuyor ama bu güne kadar begenmeyen çıkmadı.
pahalı yerlerde pizza yersen para bulup ta motur alamaz, scooter a binersin böyle :mrgreen:
lahmacun' un nesi eskik? tanesi 1 ytl
allahınız yok mu arkadaşım sizin :queen: sabah baktım pizza konusu kahvaltıda pizza şimdi de lahmacun pide mantı zaten 5 ayda oldum 100 kg 85 kgden :queen: yarında 5 kg koyarım üstüne akşam geldi şimdide ne yapacağız :d
tavuk cigeri 5 tl, ona da mı erişemiyorsun scooterci gardaş
bim'in dondurulmuş pizzasının üstüne tanımam...
ohh yanında mis gibi le'cola...
at mikrodalgaya çıksın iki dakika sonra:queen:
selamımı söyle kendisineevet neyapalım gardaş ancak balıkçı fevziye erişebiliyok
Bozcaada da pizza yediğimiz bir yer vardı. Adını hatırlamıyorum bir benzinliğin içindeydi. Restoran uçak içi gibi düzenlenmişti. Koltuklar servis arabaları falan hep uçaktaki gibiydi. Eşim ve ben birer büyük pizzayı yemiştik.:queen: Tavsiye ederim![]()
afiyet olsun gidince sorucam bhsettiğin yeri
bende bozcaadada merkezde çok güzel domatezli kaşarlı tost yedim güzel yapıyor 60 yaşlarında adanın yerlisi bir dayı..
adama burda tavsiye edeceğin bir balık restoranı varmı dediğimde söyle bi cevap verdi ..
hepsi rezalet oldu..neyse akşam bi balık restoranı bulup girdik taze bişe göremediğim için çiflik çupra söyledim 1 saat sonra geldi
mezeler berbattı-midye iğrenç karides kötüydü yani dayı haklı olabilir![]()