Tam bir mantı hastasıyımdır
merakımdan açmasını yapmasını 10 yıl önce öğrendim. en taze kıymayla hijyenden tereddüt etmeden en lezzetli mantıyı kendim yapıyorum3 porsiyon 4 porsiyon götürüyorum:cherry: Sunumunu(tereyağ veya salça soslu) istediğim gibi o anki keyfime göre yapıyorum ohh miss...
Bide yapıp yapıp buzluğa atarsın bi kapalı kapta sarmısaklı yoğurdunu haazır bulundurursun buzluktan çıkarıp 7-8 dakikada servis::deliir::
Sevdiğin şeyi kendin yapıcan valla...
öğrenci olarak dominostan öte geçemedim daha :queen:
Pizza venedik express.Üstüne tanımam.
bir zamanlar piza hut dan super spreme (yazılışını tam bilmiyorum ama okukuşu süper siprim) söylerdik başka pizaların tadına bile bakmaya tenezzül dahi etmezdik o derece. Sonra nasıl ki piza hut şubeye uzak kalıyor diye bahçelievlere servisi kesti ozaman yeni arayışlara başladık
Sonra karşımıza dominos çıktı ve avea kampanyası sayesinde tanıştığımız bol malzemos pizasıyla bize kendini sevdirdi.o dönemki kampanyayla 15tl ye 2 büyük boy piza almıştık hatta bayi yanında bize çikolatalı sufle de yollamıştı. Neyse kampanya bitti 2 büyük bol malzemos 29 tl oldu biz hala yiyorduk ta ki alaçatıda bir italyan karı kocanın açmış olduğu piza restoranına uğrayana kadar.
Ben hayatımda okadar güzel bol malzemeli ve ince hamurlu piza daha yemedim diyebilirim. Hesapda çok uygun geldi. İçeceğiyle salatasıyla 3 tane orta boy pizasıyla 60tl hesap ödedik. Ayrıca hizmetleride çok iyiydi italyan karı koca çat pat türkçeleriyle (genelde ingilizce anlaştık) kapıda karşılayıp uğurladı. Restoranın ismini tam bilmiyorum yerini de tam hatırlamıyorum. Bir arkadaşım sayesinde gitmiştim ve hala sır gibi benden adresini benden saklar. (bensiz buraya gelip haber vermeden piza yiyip kaçacan demi çakaaal der :cherry: ) neyse ama bi daha gittiğimde yollara ve restoran ismine daha çok dikkat edeceğim![]()
Uğraşmayın, mevzu pizza ise olay BİM'dir, gerisi teferruattır.
5'li pizza 4 lira civarı :sunny:
gidin kokoreç yiyin. Nöörceniz pizzayı mizzayı![]()
ya bırakın bu pizza işleri falan boş gidin bi pideci ye kuşbaşılı veya pastırmalı 1.5 pide yiyin başka işleri kafa yormayın:cherry:
Yaptiricaksin bana sonunda mt pizza bulusmasi, bozdurucaksin yeminimi, cikaricam sandiktan onlugu sonunda![]()
en güzeli ev da yapın abicim ben öyle yapıyorum 4 5 sene önce yemek programına denk geldim işe bak pizza yapıyorlar aldım tarifi:cat: böyle böyle anne dedim.o gün bugün yapıyorum.o dominosun bol malzemosunuda ben buldum 5 sendir yapıyorum:mrgreen: Little caesars ında kare pizzasınıda ben buldum hede bide dikdörtgen bilem yapıyorum :queen: yenii icatlarımıda söylemim gider satarım birisine
![]()