Sizce Türkiyede en lezzetli pizzayı hangi restorantlar yapıyor

Papa Jonh's'un pizzaları da güzel. Bostancı şubesinden sürekli söylüyorum ben eve... :)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Pizza Pino

Tamamen Türk firması
Mağazalar zinciri falan değil şubesi de yok
Kozyatağı Carrefourda
Odun ateşinde enfes pizzalar yapıyorlar
Katkısız hamur

Malzeme de yerli. Fiyatlar çok iyi

Damak tadına düşkün olanlara ısrarla tavsiye ederim.

harbitürk pizza pinoyu programıma aldım gideceğim daha sonra yazarım yorumlarımı ... tşk

Forumdan Uzaklaştırıldı
Rafael pizza %100 türk kuruluşu tüm ustaları İtalyadan eğitimli
oklava kullanılmaz atarlar tutarlar hamuru siz beklerken seyredersiniz
tüm sosları ev yapımıdır hazır yoktur
Ataköy ve bahçeşehir şubeleri vardır.İtalyadada yedim ama rafaeli tek geçerim
http://www.pizzaraffaele.com/

ben evde yapıyorum. 2 adet fırın tepsisi maliyet olarak 25-30 tl tutuyor ama bu güne kadar begenmeyen çıkmadı.

raffela pizza bu işi adam gibi yapanlardan biri gibi görünüyor

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:15 ----------

ben evde yapıyorum. 2 adet fırın tepsisi maliyet olarak 25-30 tl tutuyor ama bu güne kadar begenmeyen çıkmadı.

ama değer bol malzeme+el emeği :)

pahalı yerlerde pizza yersen para bulup ta motur alamaz, scooter a binersin böyle :mrgreen:
lahmacun' un nesi eskik? tanesi 1 ytl

Lahmacun dediğiniz şey patates puresi, kuyruk yağı ve etrafındaki artık mor çürümüş etle baharattir.

Tavuk dönerse 100 kglik donerse 35 kg inek memesi, 25 3y0 lg kuyruk yağı ve kalanı tavuktur.

En temizi cengele asılan danadan gözünüzün önünde kesilen ete marketten aldiracaginiz domates biber sogan alıp kendiniz fırına verin.

Etin kilosu 40 TL dayanmış arkadaş 1 TL lik lahmacundan bahsediyor miyav sesi gelebilir.dikkat et..
maxi97 aynen katılıyorum ...

allahınız yok mu arkadaşım sizin :queen: sabah baktım pizza konusu kahvaltıda pizza şimdi de lahmacun pide mantı zaten 5 ayda oldum 100 kg 85 kgden :queen: yarında 5 kg koyarım üstüne akşam geldi şimdide ne yapacağız :d

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
tavuk cigeri 5 tl, ona da mı erişemiyorsun scooterci gardaş

allahınız yok mu arkadaşım sizin :queen: sabah baktım pizza konusu kahvaltıda pizza şimdi de lahmacun pide mantı zaten 5 ayda oldum 100 kg 85 kgden :queen: yarında 5 kg koyarım üstüne akşam geldi şimdide ne yapacağız :d

ALLAH cc hakkında kelam ederken dikkat ett !!! ALLAH ınız yokmu ne demek biraz saygı lütfen..

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:51 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:30 ----------

tavuk cigeri 5 tl, ona da mı erişemiyorsun scooterci gardaş

evet neyapalım gardaş ancak balıkçı fevziye erişebiliyok

bim'in dondurulmuş pizzasının üstüne tanımam...
ohh yanında mis gibi le'cola...
at mikrodalgaya çıksın iki dakika sonra:queen:

Bir tuyo daha verim.
Pizzadan iyi anlayan ve gercek bir pizzanin saf tadini almak isteyen gurmeler herzaman sade pizza yerler.
Genelde margarita diye gecer. Pizzayi ilk yaptiran italya prensesinin adi oldugu rivayet olunur. Sarayada aslen misirdan gelen ve mutfaklarda calisan esirlerin, misir a ozgu fokacha ekmegini ( yufka uzeri baharat zeytin yagi firinlanarak yapilir) yapmaya baslamasiyla ve bunu begenen prensesin bu ekmek uzerine meshur italyan soslari ve peynirleri ile cesitlilik getirme cabalari sonucunda pizzanin icad oldugu rivayet olunur :)

Sefin tafsiyesi : Margarita pizza uzerine carpaccio . Muhtesem olur.

Carpaccio ; Karpaçyo okunur, pastirma gibi cok ince kesilmis ve dondurulmus cig ettir. Firindan yeni cikmis pizzanin uzerine serilir ve masaniza gelene kadar piser.

Bozcaada da pizza yediğimiz bir yer vardı. Adını hatırlamıyorum bir benzinliğin içindeydi. Restoran uçak içi gibi düzenlenmişti. Koltuklar servis arabaları falan hep uçaktaki gibiydi. Eşim ve ben birer büyük pizzayı yemiştik.:queen: Tavsiye ederim :)

dominos mexicanoyu seviyorum.

Bozcaada da pizza yediğimiz bir yer vardı. Adını hatırlamıyorum bir benzinliğin içindeydi. Restoran uçak içi gibi düzenlenmişti. Koltuklar servis arabaları falan hep uçaktaki gibiydi. Eşim ve ben birer büyük pizzayı yemiştik.:queen: Tavsiye ederim :)

afiyet olsun gidince sorucam bhsettiğin yeri

bende bozcaadada merkezde çok güzel domatezli kaşarlı tost yedim güzel yapıyor 60 yaşlarında adanın yerlisi bir dayı..
adama burda tavsiye edeceğin bir balık restoranı varmı dediğimde söyle bi cevap verdi ..
hepsi rezalet oldu..neyse akşam bi balık restoranı bulup girdik taze bişe göremediğim için çiflik çupra söyledim 1 saat sonra geldi
mezeler berbattı-midye iğrenç karides kötüydü yani dayı haklı olabilir :)

afiyet olsun gidince sorucam bhsettiğin yeri

bende bozcaadada merkezde çok güzel domatezli kaşarlı tost yedim güzel yapıyor 60 yaşlarında adanın yerlisi bir dayı..
adama burda tavsiye edeceğin bir balık restoranı varmı dediğimde söyle bi cevap verdi ..
hepsi rezalet oldu..neyse akşam bi balık restoranı bulup girdik taze bişe göremediğim için çiflik çupra söyledim 1 saat sonra geldi
mezeler berbattı-midye iğrenç karides kötüydü yani dayı haklı olabilir :)

Ben balayımda bozaacadaydım geçen yaz. 3 farklı restoranda balık ve karides yedim. Üçüde birbirinden güzeldi. Ya rakıyı fazla kaçırdım bana lezzetli geldi yada iyi yerler denk geldi. tamam kabul ilk seçenek daha mantıklı :queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar