Sizce motosiklet mi araba mı?

Sizce motosiklet mi araba mı?

• Kullanılan toplam oy
    76
Ben olsam araba alırdım.

Ama neden alırdım?

1 kelliğim sıkıntı değil, zaten evliyim.

2 iyi kötü zaten motorum var. Bajaj boxer, her işimi görüyor.

3 evliyim demiş miydim? Bu soğukta araba ile eşimi sağa sola götürüdüm. Mis.

Not: Istanbul.

Ben olsam araba alırdım.

Ama neden alırdım?

1 kelliğim sıkıntı değil, zaten evliyim.

2 iyi kötü zaten motorum var. Bajaj boxer, her işimi görüyor.

3 evliyim demiş miydim? Bu soğukta araba ile eşimi sağa sola götürüdüm. Mis.

Not: Istanbul.

evli olmayan neapsın?

Ben motordan arabaya dönüyorum sanırım, bir kamyonet alasım var koca lastikli :D

Hava cok soguk ben motorlarimi mumyaladim kirleyip sezona kadar yatiricam
Bazen temizleyip yaglamak icin yanlarina gidiyorum

Araba soguk havada candir cannn

Sözlüyüm demişsin
Sözlün motorla gezmeyi ve etkinliklere katılmayı seviyorsa evlenene kadar motor ama onunda bir dez avantajı var alıştırdınmı durduramassın

selam beyler, elimde 10-11 bin kadar miktar var saç ektirmeyi düşünüyordum fakat vazgeçtim fixplant saç tozu işimi görüyor, ben bu paraya bi araba mı almalıyım sizce yoksa motosiklet mi sizler deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim:silent:

6-7 bin'e düzgün hyundai exel var 1991-1993 veya lada samara al.kalan paraya motor al. hava ve yol şartlarına göre tercih senin.

Kellık bence sıkıntı degıl, sırf degısıklık olsun dıye upuzun saclarımı kazıttıgım oluyor. Cok dıkkat cekıyor, jelı falan var gunes gıbı parlıyosun. Ilk kazıttıgımda berbere gıtmeden once sapka almıstım, berber jelı surdugu gıbı sapkayı ona hedıye edıp sokaga cıkmıstım :D

Avcılardasın, araba alsan sabah ve aksam yasayacagın cılenın haddı hesabı yok. Motor alsan ıstanbul son gunlerde ınanılmaz soguk, 10 kat gıysen yıne donarsın. Bence araba da motor da alma. Kel olmanda problem degıl (kız arkadasım sacımı kazıttıktan sonra daha bır ılgılı olmustu benle :D) nısanlısın sonucta. Paranı baska bır yerde kullan. Degerlendırmeye calıs.

11bine Fiat Uno var ve cidden efsane güzel bir arabadır kendileri. 250cc motor veya UNO ikisinden biri

selam beyler, elimde 10-11 bin kadar miktar var saç ektirmeyi düşünüyordum fakat vazgeçtim fixplant saç tozu işimi görüyor, ben bu paraya bi araba mı almalıyım sizce yoksa motosiklet mi sizler deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim:silent:

fixplant felan kullan iyide minoxil kullan gerı cıkıo ama bırakırsan tekrar dokulur haberın olsun

Kellık bence sıkıntı degıl, sırf degısıklık olsun dıye upuzun saclarımı kazıttıgım oluyor. Cok dıkkat cekıyor, jelı falan var gunes gıbı parlıyosun

Lan insanın kel olası geliyor ya, hocam ne güzel anlatmış kelliği :D :D

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
motor forumunda motormu arabamı demek oda iyi

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar