neye göre kime göre![]()
11000 lıraya alınabılecek arabalar ve bu butceye alınabılecek motorlar dıye gercı ekıpman sıgorta vırt zırt cıkınca temızınden 7000 kalır o da ayrı bı olay o zaman kişiye gore dıyelım
neye göre kime göre![]()
Ben olsam araba alırdım.
Ama neden alırdım?
1 kelliğim sıkıntı değil, zaten evliyim.
2 iyi kötü zaten motorum var. Bajaj boxer, her işimi görüyor.
3 evliyim demiş miydim? Bu soğukta araba ile eşimi sağa sola götürüdüm. Mis.
Not: Istanbul.
Bekarsan motor evliysen hele bide çocuk varsa kesinlikle araba
Ben motordan arabaya dönüyorum sanırım, bir kamyonet alasım var koca lastikli![]()
sözlüyüm)
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:55 ----------
4x4 mü? :queen:
ne kadar bu canavar?![]()
selam beyler, elimde 10-11 bin kadar miktar var saç ektirmeyi düşünüyordum fakat vazgeçtim fixplant saç tozu işimi görüyor, ben bu paraya bi araba mı almalıyım sizce yoksa motosiklet mi sizler deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim:silent:
selam beyler, elimde 10-11 bin kadar miktar var saç ektirmeyi düşünüyordum fakat vazgeçtim fixplant saç tozu işimi görüyor, ben bu paraya bi araba mı almalıyım sizce yoksa motosiklet mi sizler deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim:silent:
fixplant felan kullan iyide minoxil kullan gerı cıkıo ama bırakırsan tekrar dokulur haberın olsun
Kellık bence sıkıntı degıl, sırf degısıklık olsun dıye upuzun saclarımı kazıttıgım oluyor. Cok dıkkat cekıyor, jelı falan var gunes gıbı parlıyosun