Sizce motosiklet mi araba mı?

Sizce motosiklet mi araba mı?

• Kullanılan toplam oy
    76
abi 17-18 e e30 buluruz ama şimdi o araçta 2JZ motor var swaplı. o kiti toplamak bayağı bi mesele...

Dün gece arapların 2jz li land cruiser videolarını izlerken bu yorumu beğenmeyi unuttuğum aklıma geldi. :cat:

Konunun sahibine ise cevabım "kesinlikle araba almalısın motor tehlikeli bir icat"

Kardeş neye ihtiyacın varsa onu al. Motora ihtiyacın varsa motor, arabaya ihtiyacın varsa araba saça ihtiyacın varsa saç :)) iki motor arasında kalanı anlarım, saç ektirmek ya da peruk takmak arasında kalmanı da anlarım da yahu arkadaş araba ile motor arasında nasıl kaldın hala aklım almıyor :)

Kardeş neye ihtiyacın varsa onu al. Motora ihtiyacın varsa motor, arabaya ihtiyacın varsa araba saça ihtiyacın varsa saç :)) iki motor arasında kalanı anlarım, saç ektirmek ya da peruk takmak arasında kalmanı da anlarım da yahu arkadaş araba ile motor arasında nasıl kaldın hala aklım almıyor :)

neden?:):queen:

Boşver motoru ne yapican arabayı da alma saç önemli iş saç ektir sen

Motosikleti
Yamaha XT600
Valla hocam dolar euro almış basını gidiyor ülke ne olcak belli değil en iyisi koy parayı dursun kenarda

kardeş fixplant burada gördüm senin sayende kardeşime sipariş verdik bugün geldi kullandı saçının ön kısmına gördüm baktım bende motorla ne alakası var diye enterasan bişi döküyosun saçın seyrek yerine saç oluyo teknoloji neler yapıyor yav saç ektirmektense bu fixplan, ı kullanmak daha iyi bence amerikada falanda kullanılıyomuş bu ürün çok neyse bence araba almalısın motor kaza bela biraz sıkıntısı var ama sağlam giyinirse sıkıntı olmaz :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar