Sizce hangi japon ?

Sizce Hangi Japon ?

• Kullanılan toplam oy
    1,044
Şaftlı olsun Chopper olsun arasından bir seçim yaparım artık, daha önce kullanmış dedelere sorarım ona göre alırım, sayısal loto tutsunda bu gece

neden böyle bir anket yapma geregi duydunuzki. kalite baabinda hicbirinin digerinden bi farki yok.
Ha söyle bir soru sorabilirsin mesela hangi japonun racing i!!!!
veya hangi japonun endurosu.
cünkü hepsi birbirinden farkli performans sergileyen vede farkli özelliklere sahip motorlar.
ama kalkip hangi japon diye bir genelleme yapacak olursan emin ol alacagin cevap marka sempatisi üzerine olacaktir.

Aynen öyle. :)

Honda daha ağır basıyor, tasarım olarak daha tatminkar, performans olarak tartışılır ama yinede Honda.....

SSF2T_E._Honda.gif

honda mı acaba:p

İlk motorum yamaha idi. İkinci motorum honda. ikisi arasında kıyas yapacak olursam HONDA derim. Gerek bayii ve serviste gördüğüm ilgi ve gerekse 2. eldeki rağbeti beni böyle düşünmeye yönlendirdi...

Honda genel olarakdaha az problem çıkarıyor gibi geliyor ve servis kalitesi daha fazla. Ama çalıştığım servisteki yamaha cygnus x 2005 model ve o kadar hor kullanıma rağmen taş gibi hepsinin yeri ayrıdır bence.

Yamaha ve Kawasaki kullandım. Arabam honda bencede aralarında pek bir fark olmamakla beraber.
sıralamam.
1-Kawasaki (Sadece motosiklet ve ağır sanayi ile ilgili çalıştığı için ve bildiğim kadarıyla scooter üretmiyor niyeyse? )
2-Honda (Ülkeye yerleşmiş bir sefer servis ve yedek parça açık ara önde)
3-Suzuki (adı güzel)
4-Yamaha (Kullandım ve bir daha mümkünse kullanmam)

Yamaha ve Kawasaki kullandım. Arabam honda bencede aralarında pek bir fark olmamakla beraber.
sıralamam.
1-Kawasaki (Sadece motosiklet ve ağır sanayi ile ilgili çalıştığı için ve bildiğim kadarıyla scooter üretmiyor niyeyse? )
2-Honda (Ülkeye yerleşmiş bir sefer servis ve yedek parça açık ara önde)
3-Suzuki (adı güzel)
4-Yamaha (Kullandım ve bir daha mümkünse kullanmam)

Ben de Yamahayı bir daha kullanmam (bayii ve servisindeki ilgisizlikten dolayı)

Ben yamaha kullanıyorum ama gönül isterki Suzuki DRZ 400 s . Ama tipleri güzel olsa Kesinlikle Honda. Kawasaki desen tank istersem belki alırım .

Honda açık ara önde kalite ve servis ağıyla. Suzuki ve kawasaki yan yana ama yamaha servisinden ötürü sonsırada bence.

Ne söylerseniz söyleyin servis ağı parça vs... herşey hikaye.

Anketi açan arkadaş galiba kalite konusunda asıl noktaları önemsemiş, o önemsemese bile benim en çok önemsediğim nokta.

1-Kawasaki
2-Suzuki
3-Yamaha
4-Honda

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar