Sizce hangi japon ?

Sizce Hangi Japon ?

• Kullanılan toplam oy
    1,036
Hayabusa'ya olan hayranlığım Suzuki'yi 1.sıraya koymama yeter de artar bile.

benim motor yamaha ve yamaha baya güzel ama kawasakiyi seçtim ayrıca niyeyse hiç bir honda motorunun 'tipini' sevemedim (cross olaraktan

1- Yamaha (Honda'ya yakın fiyatı, Kawasaki'ye yakın kabiliyeti var)
2- Honda (Öncelikle ucuz, sonra parçası ucuz, daha sonra ucuz, en son olarak da ucuz)
3- Kawasaki (Alıveriyı, gidiveriyı hele ki H2)
4- Suzuki (Listeye koymasak da olurdu...)

Param çok ise kawasaki ve YAMAHA.
Rahatlığı seviyorsam inazuma. Kaliteli olsun gazlayınca rahatsız etmesin ani hızlanma olmasın yani.Ekonomik olsun HONDA.
BENCE HONDA

Inazuma F den sonra V-strom 650 ye heveslenmiştim. Ama onu erteleyip Xmax 400 aldım. 3-5 sene bunu kullanıp arkasına V-strom ekleme planım var. 650 den daha büyük motosikletin bana gerekmeyeceğini düşünüyorum. Sağdan soldan duyduğum kadarı ile Suzukilerin daha rahat ve sorunsuz oldukları kanısı oluştu bende. O zaman uzun yol planları yapmaya başlarım inşaallah. Uzun yolun da eğitimini almam gerektiğini düşünüyorum.

Daha innovatif olduğu için Honda, Honda'nın ürün yelpazesi en azından ülkemiz için daha geniş, her kesime hitap eden farklı segment motorları var.

Ah bir de aracılar olmasa, doğrudan satış yapsalar. :(

Yamahanın en son modellerinde işçilik ve malzemede düşüşler var. Yeni kasa mt-07 mt-09’ların ve tracer modellerinin açıkta kalan kablolarını 5 liralık elektrik bandıyla kapatmışlar. Motorun çoğu yerinde kabloları boruları vb zırt kelepçe tutuyor. Görsen bunu sanayide usta mı topladı dersin ama üretim ve montaj Japonya’da yapılıyor. Eskiden piyasada bulamayacağın özel kelepçeler olurdu. Kalite olarak Yamaha ve Honda alt ligde eşit sayılır kawa ve suzuki kalitede ayrı bir dünya keşke ülkemizde adam akıllı distribütörleri olsa

Yamahanın en son modellerinde işçilik ve malzemede düşüşler var. Yeni kasa mt-07 mt-09’ların ve tracer modellerinin açıkta kalan kablolarını 5 liralık elektrik bandıyla kapatmışlar. Motorun çoğu yerinde kabloları boruları vb zırt kelepçe tutuyor. Görsen bunu sanayide usta mı topladı dersin ama üretim ve montaj Japonya’da yapılıyor. Eskiden piyasada bulamayacağın özel kelepçeler olurdu. Kalite olarak Yamaha ve Honda alt ligde eşit sayılır kawa ve suzuki kalitede ayrı bir dünya keşke ülkemizde adam akıllı distribütörleri olsa

Maalesef sizle aynı fikirde sayılırım

Hepsinin farklı özellikleri var

Ama daha ses getirmiş motorları Honda yapmıştır benim gözümde, Suzuki olurdu ikinci tercihim

SUZUKI de zurnacı çıktı ya la! :santa:
9oesa0a.jpg

Al satı diğer seçeneklere göre hızlı ve servisi bakım maliyeti vs. ucuz olsun : Honda

Al satı diğer seçeneklere göre hızlı ve hondaya göre biraz daha performanslı olsun: Yamaha

Al satı neredeyse hiç olmasın ama dayanıklı ve performanslı olsun. Yedek parça bulamayayım bulursam da ilgilenecek ustaya skuter parası d”malayım dersek Kawasaki.

Ben artık olgunlaştım ve giden, duran, dönen ve uzun vadede arkadaş olabileceğim bir motosiklet bakıyorum dersek Suzuki. Arkadaşımda suzuki inazuma var 11 yaşında 130k kilometrede hala ilk günkü gibi.

Türkiye koşullarında servise erişim konusunda en iyi iki japon Yamaha ve Honda.

Suzuki otomobil havuzundan faydalandığı için daha kalitelidir. Hondan otomobil havuzundan pek faydalanmaz eski teknolojidir genelde. Kawasaki ar ge ye önem verir ama mainstream motorları hep eski teknolojidir. En uçtaki motorları ar ge ürünüdür. Yamaha bence en iyisidir.

honda yı hiç sevmem ama yiğidi öldür hakkını yeme.

skuter da bile tüm dunyayı domine ettiler. italyada en çok tercih edilen ilk 5 skuter honda olmuş, afrika da gs ten sonra en çok satan olmuş.

hornet, x adv, nc, nt1100 goldwing vs .. her modeli piyasada sağlam yer ediniyor. pazarlama başarısı sanırım.

nissan ı satın alamadılar ama suzuki ve kawasaki yi alırlar belki.gerçi alıp napacak bunları,

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar