Sizce dövmelerim nasıl olmuş ? :)

2vctbhs.jpg

23wwp69.jpg

15hxycx.jpg

2mfk7ee.jpg

bunlarda bendekiler :)

Son düzenleme:
Bu dövmemi yaklaşık olarak 3 ay önce yaptırmıştım.

4504.jpg

Aşağıdaki dövmemi ise dün yaptırdım. Tam olarak ne olduğunu anlamadıysanız profil resmimdeki olucak. Daha bitmedi ama malesef :)

4507.jpg
slm bnde yapmak ıstıyorum memnunmusun dovmelerınden ılerde sorun yasarm dıye tereddutym bıde nerde tam yaptırabılırm tavsıye edebılrmsn

Mersin İl Temsilcisi
orantısız derken, bulunduğu yerde eğreti veya emanet gibi duruyor...

dövmelerin şık olmamış
ama özgün olmuş
özgün ve sipesifik olan bir şeyi de herkes beğenmez, beğenmek zorunda da değildir
benim kolumda da kocaman bir vav harfi var bu harfin anlamını sadece tasavvufla ilgilenenler bilir bu sebepten dövmemi beğenenlerin sayısı çok azdır
son olarak şunu söylemek istiyorum; if you dont ride in the rain you dont ride :flower:

Son ingilizce cümleni gogle translatede çevirttiğimde böyle bişey çıktı "Yüklü yağmur binmek binmek dont" :silent: Seni anlayan sayısı çok az gerçekten:)

Kocaeli İl Temsilcisi
dövmeleriniz gerçekten güzel olmuş :rendeer:
çoğu zaman bende merak ederim nasıl yapıldığını, iğneli darbeli bir alet vasıtası ile yapılıyor sanırım af buyurun bu güne dek , hiç araştırma gereği duymadım , motosikletime aır brush yaptırırım , duvarıma her şeşit resmi çizip boyarım, fakat vücuduma bir dövme yaptırmak , şahsım adıma bana olumsuz geliyor ...:)
affınıza sığınarak ve yanlış anlaşılma durumuna karşın şimdiden özür dileyerek, umuyorum anlatmaya çalıştığım şeyi anlamışsınızdır...

saygılarımı sunarım....:rendeer:

bencede 1-incisi daha güzel.birde spora başlarsanız daha iyi olur

dövmeleriniz gerçekten güzel olmuş :rendeer:
çoğu zaman bende merak ederim nasıl yapıldığını, iğneli darbeli bir alet vasıtası ile yapılıyor sanırım af buyurun bu güne dek , hiç araştırma gereği duymadım , motosikletime aır brush yaptırırım , duvarıma her şeşit resmi çizip boyarım, fakat vücuduma bir dövme yaptırmak , şahsım adıma bana olumsuz geliyor ...:)
affınıza sığınarak ve yanlış anlaşılma durumuna karşın şimdiden özür dileyerek, umuyorum anlatmaya çalıştığım şeyi anlamışsınızdır...

saygılarımı sunarım....:rendeer:

Ben de dövmelerinizi beğendim,şık duruyor:)Hatta yaşım 24 olduğu için zaman zaman ben de heves etmedim değil.Karikatür tarzı bir dövmem olsun isterdim yani.Misal tazmanya canavarı,fred Çakmaktaş,tom ve jerry gibi...Ama ne zaman niyet etsem İrfan Abi'nin anlatmaya çalıştığını umduğu şey beni dizginledi:) Ama dediğim gibi dövmelerinizden yana bir sıkıntınız olmasın.Gayet şık duruyorlar,özellikle de 1.si çok hoşuma gitti...Her şey gönlünüzce olsun,Saygılarımla :king:

işin aslı dövme yaptırmayı çok isterdim...
lakin dinimizde emrolulan abdest alma ibadetine engel teşkil ettiğinden ve hayat boyu .... gezmekten çekindiğim için uzak duruyorum....

Çok güzel olmuş bence bende sırtımayaptırcaktım böyle hac ıcınde Chopper yazdırcaktım hem sırt çok acır dediler hemde Hac olayı işi bozdu

lakin dinimizde emrolulan abdest alma ibadetine engel teşkil ettiğinden ve hayat boyu .... gezmekten çekindiğim için uzak duruyorum....

dövme abdest almaya engel teşkil etmez ama günahtır
arkadaşları yanlış bilgilendirmeyelim
asıl abdest almaya engel olmayan birşeyi abdest almaya engelmiş gibi lanse etmek daha tehlikelidir!!!
lütfen bu tür konularda okumasak bile enazından google hazretlerine sorup yazalım :)

O Degerli yorumlariniz icin tesekkur ederim arkadaslar. Dovme ucunda igne olan bir makina ile yapiliyor. Saniye basi igne darbesiyle deri alti boyuyor. Dovmeler bazilarinin gozune hos gelmemis olabilir ama anlamlari tam beni anlattigi icin yaptirdim zaten :) 2. Dovmeyi kimse begenmemis ama o dovmem daha tam bitmedi yazi yazilcak etrafina kirpikler var golgeler var ve daha cok eklenicek sey var birde ozaman bakmanizi tavsiye ederim :)

Iyi gunler :)

bende bu cevabı bekliyorum sizden başka bu konuya değinen yok, çok sakıncalı bir iş eğer dövme çıkmıyor ise o bölgenin kesilmesi gerekiyor yoksa dinimizce çok kötü sonuçlar doğurabiliyor...

Ben de dövmenin abdest almaya mani bir durum oluşturacağını zannetmiyorum yada şöyle söylemeliyim mani durum oluştumadığını biliyorum. Bu konuda lakin değişik görüşler yok değil.
Dövme yaptırmak ben de çok isterim ama insanın sürekli gelişen ve değişen olgunlaşan buna orantılı olarak zevkleri de değişen bir varlık olduğunu düşünürsek şimdi yaptıracağım bir dövmeyi 10 sene sonra da sevebileceğimi zannetmiyorum.

dovmeler guzel ama kalıcı dovme gelecek ıcın sıkıntılı bır durum ( benım ıcın )

Benim de sırtımda japon harfleriyle adım yazıyor. Ensemden aşşağı tam omurga üzerinde. Yaptırırken çok acımıştı fakat sürekli görünen biyerde olmadığı için şuana dek sıkılmadım. Abdest alma konusuna gelince, dövme boyası derı altına işler, yüzeyde kalmaz. Abdesti deri üstünden alırsınız. Bir sorun teşkil ettiğini düşünmüyorum açıkçası... :)

Kaldı ki dövme ülkemizde tartışılan bir konu. Aynı işi tuvale çalışsan ressam, sanatçı vs vs derler ama söz insan bedeni olunca serserilik derler. Halbuki insan bedeni daha zordur, hata yapma payınız sıfırdır. Tuvali çöpe atabilirsiniz peki ya insan bedenini???

Konuyu açan arkadaşın dövmeler güzel fakat 2. dövmenin tam bitmiş halini görmek lazım.

ben pek anlamam ama,ilk gördüğümde tepkim 'çok iyi be abi' oldu.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar