slm bnde yapmak ıstıyorum memnunmusun dovmelerınden ılerde sorun yasarm dıye tereddutym bıde nerde tam yaptırabılırm tavsıye edebılrmsnBu dövmemi yaklaşık olarak 3 ay önce yaptırmıştım.
![]()
Aşağıdaki dövmemi ise dün yaptırdım. Tam olarak ne olduğunu anlamadıysanız profil resmimdeki olucak. Daha bitmedi ama malesef
![]()
dövmelerin şık olmamış
ama özgün olmuş
özgün ve sipesifik olan bir şeyi de herkes beğenmez, beğenmek zorunda da değildir
benim kolumda da kocaman bir vav harfi var bu harfin anlamını sadece tasavvufla ilgilenenler bilir bu sebepten dövmemi beğenenlerin sayısı çok azdır
son olarak şunu söylemek istiyorum; if you dont ride in the rain you dont ride :flower:
dövmeleriniz gerçekten güzel olmuş :rendeer:
çoğu zaman bende merak ederim nasıl yapıldığını, iğneli darbeli bir alet vasıtası ile yapılıyor sanırım af buyurun bu güne dek , hiç araştırma gereği duymadım , motosikletime aır brush yaptırırım , duvarıma her şeşit resmi çizip boyarım, fakat vücuduma bir dövme yaptırmak , şahsım adıma bana olumsuz geliyor ...
affınıza sığınarak ve yanlış anlaşılma durumuna karşın şimdiden özür dileyerek, umuyorum anlatmaya çalıştığım şeyi anlamışsınızdır...
saygılarımı sunarım....:rendeer:
çıkmıyo mu bu şimdi?ale:
:queen:
işin aslı dövme yaptırmayı çok isterdim...
lakin dinimizde emrolulan abdest alma ibadetine engel teşkil ettiğinden ve hayat boyu .... gezmekten çekindiğim için uzak duruyorum....
bende bu cevabı bekliyorum sizden başka bu konuya değinen yok, çok sakıncalı bir iş eğer dövme çıkmıyor ise o bölgenin kesilmesi gerekiyor yoksa dinimizce çok kötü sonuçlar doğurabiliyor...işin aslı dövme yaptırmayı çok isterdim...
lakin dinimizde emrolulan abdest alma ibadetine engel teşkil ettiğinden ve hayat boyu .... gezmekten çekindiğim için uzak duruyorum....