@utenmen
evet ben de erdemlidenim.
@ColdHearteD
Büyük geçmiş olsun. Sizin konuyu hatırlıyorum. Atvler ne kadar güvenilir diye bir konu açmıştınız. Atvlerin araştırmalarım sonucu motosiklet kadar tehlikeli olduğunu anladım. Çok çabuk takla atabiliyorlarmış.
Yolda yürüken ölme riskiyle motosiklette iken ölme riski arasında dağlar kadar fark var. Bizim asıl konumuz ölüm değil, eğer ölürsen toprağa verilirsin, birkaç ay, belki birkaç yıl sonra unutulursun.
Ya sakat kalırsam??
Beni en çok düşündüren konu buydu. Kendim için de değil, bir başkasına muhtaç yaşamak.... Bir insanın hayatını kendi bencilliğin uğruna hem kendine hem başkasına zehir etmek... En çok bu nedenden dolayı ara verme kararı aldım.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 03:50 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 03:36 ----------
Aslında soru buydu. Motosiklete binmeli mi, binmemeli mi? Ama sorunun kapsadığı kişi benim ve dediğiniz gibi herkesin şartları farklıdır. Ben o yolu daha önce en az 30 kez geceleyin gidip gelmişimdir ve çukurunu tümseğini herşeyini biliyordum.
Ampül kesti... Burada benim hatam nedir??
Tamam. Kendi hatalarımız çoğunlukla kazalara sebep olur. Motosiklete binerken kaza riskini kimse gözardı edemez. Tam korumalı da olsa. Yoksa kazamı felan hiç düşünmez alçı alınınca direk binerdim.
Bu başlığı okuyan hiçkimsenin de benim başıma gelen olay yüzünden motosikleti bırakacağını zannetmiyorum. ama benim bir farkım var:
Artık sağlam bir kolum yok. Kırılmış ve platin takılmış bir kolum var. ve 2. bir kaza riskini göze alamıyorum. İnsanın her zaman için herşey elinde olmuyor...
Yazdıklarınızdan alınmadım, ancak benim yaşadığım olayı bir daha okursanız zannederim beni daha iyi anlayacaksınız.