Sizce değer mi?....

her ne kadar istemesemde benimde ara vermem gerekcek .babamın isteği. beni kazadan sonra o şekilde gördükten snra bi daha bınmemı ıstemıyor ... ne yapalım artık bellı bır sure arabayla takılcaz kask mont eldıven vs yine bir kenarda zamanını beklıcek...

tekrar geçmiş olsun kardeşim yazını baştan sona kadar okudumm ve bu duruma çok üzüldüm benim fikrim bence biraz ara vermen yani en azından kendini ve maddi durumunu toplayana kadar içindeki aşk seni motosikletten alı koyamıycak farkındayım ama en azından bir müddet ara ver ve tekrar binersen full koruma binmeni üstüne basarak tavsiye ediyorum..!!

ya ben motosiklet tutkusuyla ölüyorum 4 sene sonrada alıcam inşallah ama insan bunları okudukca almayası geliyo ya ama işte o motosiklet virüsüne hayır demek imkansız sigara gibi ikiside zarar verici olabiliyo

ya ben motosiklet tutkusuyla ölüyorum 4 sene sonrada alıcam inşallah ama insan bunları okudukca almayası geliyo ya ama işte o motosiklet virüsüne hayır demek imkansız sigara gibi ikiside zarar verici olabiliyo

Hayatta insana bulaşan o kadar virüs var ki... Ama bu virüsin bir farkı var, hem zevk verir, hem acı :p

Sigaranın tedavisi vardır ama bunun yoktur ayrıca.

yangına körükle gitmeye hiç gerek yok motosiklet tutkusu çok çok farklı bir durum anlayabiliyorum seni çünkü uzun süredir bende motorsuzum ama sağlık çok çok daha önemli geri dönüşü olmayan bir yola girersen ne olacak? belkide kolunu kaybedeceksin! çok büyük geçmiş olsun. kendinin kıymetini bil!

Herşeyden önce büyük geçmiş olsun.... Buna sen karar ver başkaları senin yaşadıklarını ve içinden geçenleri bilemez.. Hani derler ya yüreğinin götürdüğü yere git...

Yav konuyu okuyunca içim cız etti!! Niyemi akşam üzeri kardeşim Trabzon'dan Erzurum'a Kanuni 150cc'lik motorsikletle gitmiş. Dün bana gidecem demişti, şaka yapıyor zannetmiştim, gidemezsin dedim bu havada gidilmez dedim, dinlememiş... cep telf'nu dahi yok yanında...zigana kop çıkıp inecek...Sizce gidebilir mi arkadaşlar bir akıl verin???
Belki döner ziganadan vazgeçtim diye...Dün sen ziganaya kadar anca gidersin demiştim, hırs mı yaptı ne yaptı.............!!!

Yav konuyu okuyunca içim cız etti!! Niyemi akşam üzeri kardeşim Trabzon'dan Erzurum'a Kanuni 150cc'lik motorsikletle gitmiş. Dün bana gidecem demişti, şaka yapıyor zannetmiştim, gidemezsin dedim bu havada gidilmez dedim, dinlememiş... cep telf'nu dahi yok yanında...zigana kop çıkıp inecek...Sizce gidebilir mi arkadaşlar bir akıl verin???
Belki döner ziganadan vazgeçtim diye...Dün sen ziganaya kadar anca gidersin demiştim, hırs mı yaptı ne yaptı.............!!!

gider kardes gider o hırsla afrikaya bile gider motosiklet bu hicbişeye benzemez ama kanuni ile sakat bıraz

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar