sizce bir motorcuda hangi ozellikler olamali???

aşırı dikkkatli,sabır,zeki,kalıp,ve süper bi race motoru olması gerek:)

motorcu dedigin biraz serseri olur. saf -sazan olmaz. çeker kafayı hertürlü biner. yanımdan biri gecti kask takmıyor uyuz oldum diye mal mal konusmaz. kafa diker. kadınları fazla sallamaz.

Aha işte bu adam motorcu değil serseri :farao:

Motorcu dediğin yaşamayı sevmeli ki uzun yaşasın, aklı başında olmalı ki kendini koruyup uzun yıllar motorcu kalsın, içinde asilik olmalı ki aklına esip haftasonu 500km öteye gezmeye gitsin.

Son düzenleme:
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
motorcu deıdıgnn adının mustafa olması lazm :D plakasınında DM olması lazm
kendısne delı denmesı lazm sarhosken motora bınmesın dıe endurocu01 abısınnın gıdıp mustafaya bısı olmasın gıtmesın dıe lastıkleerını ındırmesı lazm mustafa da sarhos kafayla buna cok kızıp o motora ole bınmesı lazmm sonrada agresıfe baglaması lazm aha sımdı bunu okuoan sen serserısın dıecek
evet ben serserıyım bunuda mt olarak herkes bılıorr serserı olmasam yalova feste motorsuz gelıp pazartesı adanaya donup motorumu alıp gerı ıstanbula gelmesdım:D

Türkiye de motosiklet kullanmak = delilik tir , ve deli olmak gerektirir.
Bu tespit e ben de dahilim ....

Sıra ben de :)

Motorcu bir kere nolursa olsun Saygılı olmak zorunda ki Çevresine adımızı kötüye çıkarmasın :)
ÖYLe kendini beğenmiş olmamalı ki gaza gelmesin :)
E biraz da delilik ruhu olmaLı ki kafasına estiğinde yağmur çamur nereye giderse gidebilsin :p

sadece küçük bir empati gerekiyor bize. ayrıca gerekli ekipmanları üzerinde taşıyabileceği bi beden.

Aha işte bu adam motorcu değil serseri :farao:

Motorcu dediğin yaşamayı sevmeli ki uzun yaşasın, aklı başında olmalı ki kendini koruyup uzun yıllar motorcu kalsın, içinde asilik olmalı ki aklına esip haftasonu 500km öteye gezmeye gitsin.

sazan olmamalı dememe rağmen:cat:

aslında bencede motorcu öldüğünde sevenleri üzülecekse yani onu seven değer veren birileri varsa efendi ve örnek biri olmalı kişilik olsun motor üstünde olsun farketmez...heee yok kardeşim benim için kimse üzülmez zaten ben asiyim kimseyi sallamam.hayhay kafana göre takıl merak etme ya karaca ahmet yada edirne kapı sondurak olur sana

Forumdan Uzaklaştırıldı
Her Zaman kORUmaLı OLmaLı :p

motorcu deıdıgnn adının mustafa olması lazm :D plakasınında DM olması lazm
kendısne delı denmesı lazm sarhosken motora bınmesın dıe endurocu01 abısınnın gıdıp mustafaya bısı olmasın gıtmesın dıe lastıkleerını ındırmesı lazm mustafa da sarhos kafayla buna cok kızıp o motora ole bınmesı lazmm sonrada agresıfe baglaması lazm aha sımdı bunu okuoan sen serserısın dıecek
evet ben serserıyım bunuda mt olarak herkes bılıorr serserı olmasam yalova feste motorsuz gelıp pazartesı adanaya donup motorumu alıp gerı ıstanbula gelmesdım:D

Naylon motorcu :p

"Bize Motor Değil İnsan Lazım.." E.H.O

Motorcu dedin böle olmalı hem karizmatik birazda artist olmalı :p
dürüst ama biraz ıırlama olmalı :cherry:
Her zaman bitarafı mutlaka sargıda olmalı :p

dsc00345zs0.jpg

akli basinda ve birazda cilgin olmali:)

bır umıt sana artık laf solemıormm sadece sanalda konusuorsunz::D:D mert sen neden bu cocugu on plana cıkarmak ıstıorsn lofttanmı hoslanıorsn:D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar