- Konu Yazar
Sorumu Honda CBF 150 (Commuter) kullanıcıları ve Kymco Agility 125 ve (varsa) Agility 125 city kullanan arkadaşlara soruyorum.
Motor konusunda iddia sahibi değilim. "O onunla, bu bununla karşılaştırılmaz" tartışmasına da girmeden, elinizde para da olmayıp kredi kartına eşit taksitle 1 yıl veya elinizde 3650 YTL para olsa gündelik şehir içi kullanım için bunlardan hangisini tercih ederdiniz?
Kanuni modelleri, Apache vs eledim. sadece bu ikisi arasında seçim için bazı bilgilere ihtiyacım var.
yedek parça bulunabilirliği
az sorun çıkarması
kullanım kolaylığı/rahatlığı
yaktının azlığı (burada sanırım kymco öne geçiyor)
servislerinin kanserojen olmaması
aksesuar ve ek donanım gerektirmemesi
ve akla gelebilecek diğer kolaylıklar...
Bu motorları kullanan dostlar olumlu ve olumsuz kanaatlerini belirtirlerse karar vermeme katkı sağlayacaklar...
Bilgilerini paylaşan dostlara şimdiden teşekkürler
Motor konusunda iddia sahibi değilim. "O onunla, bu bununla karşılaştırılmaz" tartışmasına da girmeden, elinizde para da olmayıp kredi kartına eşit taksitle 1 yıl veya elinizde 3650 YTL para olsa gündelik şehir içi kullanım için bunlardan hangisini tercih ederdiniz?
Kanuni modelleri, Apache vs eledim. sadece bu ikisi arasında seçim için bazı bilgilere ihtiyacım var.
yedek parça bulunabilirliği
az sorun çıkarması
kullanım kolaylığı/rahatlığı
yaktının azlığı (burada sanırım kymco öne geçiyor)
servislerinin kanserojen olmaması
aksesuar ve ek donanım gerektirmemesi
ve akla gelebilecek diğer kolaylıklar...
Bu motorları kullanan dostlar olumlu ve olumsuz kanaatlerini belirtirlerse karar vermeme katkı sağlayacaklar...
Bilgilerini paylaşan dostlara şimdiden teşekkürler